Θοδωρής Μαραντίνης: Η όλο νόημα ανάρτηση του τραγουδιστή μετά τη δίκη για την επιμέλεια των παιδιών του με την Σίσσυ Χρηστίδου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης πριν από αρκετούς μήνες βρέθηκαν στα δικαστήρια για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους για να μπορέσουν να λύσουν το ζήτημα της επιμέλειας των δύο παιδιών τους. Την Παρασκευή 5/5, λοιπόν, έγινε γνωστή η απόφαση των Αρχών (δείτε την εδώ) και παρόλο που κανείς από τους δύο, είτε η παρουσιάστρια είτε ο τραγουδιστής, δεν έχουν κάνει καμία σχετική δήλωση, μία ανάρτηση του δεύτερου θεωρήθηκε ως απάντηση σε όσα γράφτηκαν για το ζήτημα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το T-Live στο κανάλι του ALPHA, ο ίδιος έκανε την εξής δημοσίευση στα social media του: «Ερώτηση: Αν κάτι παραμένει ως έχει, σημαίνει ότι το έχασες;», με τα σχόλια να είναι ποικίλα, όπως και οι υποθέσεις. Παρόλα αυτά, μονάχα το πρώην ζευγάρι γνωρίζει την αλήθεια για την μεταξύ τους σχέση και όσα αφορούν τα παιδιά τους και συνήθως επιλέγουν την σιωπή μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους για να προστατεύσουν τους γιους τους.

Όλο το παρασκήνιο για την επιμέλεια των παιδιών του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου

Διαβάστε επίσης: «Υπάρχουν τρόποι όπως τα δάνεια» - Ο Μαραντίνης κατάφερε να αποπληρώσει την διατροφή στην Χρηστίδου

«Εγώ έχω τα παιδιά από Κυριακή μέχρι...»

Το Σάββατο 18/2, καλεσμένος στο ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή Γειά σου ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Μαρία Μπακοδήμου και το ζήτημα του χωρισμού, αλλά και του δικαστηρίου ήταν από τα πιο βασικά που συζητήθηκαν (δείτε εδώ τους διαλόγους τους στην αίθουσα του δικαστηρίου).

Ο τραγουδιστής των Onirama αποκάλυψε για πρώτη φορά πως δεν ήθελε εκείνος να φτάσουν σε δίκη με την πρώην του, αλλά εκείνη είναι που είχε την πρόθεση και το έκανε πράξη. Εξήγησε, βέβαια, πως η κηδεμονία φαίνεται σαν να είναι μισή μισή, εφόσον έχει πολύ χρόνο με τα παιδιά του και μένουν δίπλα δίπλα.

«Δεν έφτασα εγώ το θέμα με την Σίσσυ Χρηστίδου στην Ευελπίδων. Άρα δεν θα μπορούσα να το αλλάξω. Σίγουρα ήταν πολύ στενάχωρο. Με στεναχώρησε και με απογοήτευσε πάρα πολύ. Και λογικό. Από εκεί και πέρα για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και προσπαθώ μέσα από όλα αυτά να προκύψει μια νέα ισορροπία. Κάποιος άνθρωπος για να φτάσει εκεί, να πάει κάποιον δικό του στο δικαστήριο θα έχει κάποιον λόγο.

Προσπαθώ να καταλάβω αυτόν τον λόγο, να δω αν έχω μερίδιο ευθύνης. Γιατί σε μια σχέση πάντα νομοτελειακά φταίνε και οι δύο, όταν κάτι δεν πάει καλά. Είναι κανόνας. Προσπαθώ να δώσω το focus αλλού, είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω, όπως έχω αντιμετωπίσει πολλά πράγματα στη ζωή μου. Θέλω να προσπαθήσω να είμαι πάνω απ’ όλα καλός πατέρας και να περάσουν τα παιδιά μου αλώβητα από αυτό. Μιλήσαμε αρκετά, χειρίστηκα αυτό το θέμα με τρόπο ώστε να μην τους αγγίξει πολύ», δήλωσε (δείτε εδώ αναλυτικά την απόφαση του δικαστηρίου).

Τόνισε πως και η δύο δεν ήθελαν να μπλέξουν τα παιδιά τους σε όλο αυτό και πάντα προσπαθούν να τα προστατεύσουν, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζονται από τον χωρισμό τους όσο μπορεί να επηρεάστηκαν οι δύο γονείς: «Δεν το λάβανε όσο βαριά μπορεί να το έλαβα εγώ».

«Μένουμε δύο τετράγωνα διαφορά» επισήμανε έπειτα και πρόσθεσε: «Εγώ έχω τα παιδιά από Κυριακή μέχρι Τετάρτη πρωί, έχω περίπου 25 μέρες το καλοκαίρι, έχω μία βδομάδα το Πάσχα (δείτε εδώ πώς είναι το σπίτι του). Δεν ξέρω αν είναι 50-50 αλλά είναι αρκετός χρόνος».

«Τους αρέσει να εκτίθενται στο κοινό, είναι αγαπητοί από τους φίλους τους», κατέληξε έπειτα μιλώντας για εκείνα.