«Πήγες να βρεις τον αδελφό σου...» - "Ραγίζει" καρδιές η Καίτη Φίνου για τον θάνατο του αδερφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα

«Θα ξεκουραστείς...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή χθες, Δευτέρα 8/5 και προκάλεσε θλίψη σε όλον τον καλλιτεχνικό κόσμο κι όχι μόνο. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε πως έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Ρώτας, αδελφός του Στάθη Ψάλτη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν αυτός που έκανε γνωστή την εν λόγω είδηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook (δείτε εδώ την ανάρτηση). Ο Γιάννης Ρώτας τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Γηροκομείο Αθηνών και όπως ήταν αναμενόμενο ο θάνατός του σκόρπισε θρήνος στον θεατρικό χώρο.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια ήταν και η Καίτη Φίνου, με την οποία είχαν συνεργαστεί σε ταινίες και ήταν από τους ανθρώπους που είχαν μοιραστεί πράγματα λόγω φυσικά της σχέσης της με τον Στάθη Ψάλτη.

Οι σπαραντικές αναρτήσεις της Καίτης Φίνου για την απώλεια του αδερφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο Facebook της μερικές φωτογραφίες με τον Γιάννη Ρώτα και τον Στάθη Ψάλτη από συνεργασίες τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πήγες να βρεις τον αδελφό σου. Θα είσαι ήρεμος, γαλήνιος. Θα ξεκουραστείς Γιάννη. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση».

Πήγες να βρεις τον αδελφό σου... Θα είσαι ήρεμος,γαλήνιος... Θα ξεκουραστείς Γιάννη.... Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση...

Posted by Καίτη Φίνου on Monday, May 8, 2023

Σε μια άλλη ανάρτησή της στο instagram, έγραψε: «Πήγες Γιάννη μου κοντά του. Καλή αντάμωση».

Τι είχε πει ο ίδιος πριν χρόνια για τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

«Έχασα τη ζωή μου. Έσβησαν όλα όταν τον έχασα. Τον λατρευτό μου. Ήμουν στο νοσοκομείο 20 μέρες από το πρωί ως το βράδυ.

Ο Στάθης ήταν 2 ετών και εγώ 8 και ζούσαμε στον Πύργο Ηλείας με τους γονείς μας, όταν εκείνος ξαφνικά “πέθανε”… Ή τουλάχιστον τον νομίσαμε πεθαμένο. Γρήγορα τον βάφτισαν στο σπίτι κάποιοι συγγενείς μας και αμέσως μετά… ξαναγύρισε στη ζωή! Ήταν σαν θαύμα! Όλα ξαφνικά τα έκανε ο Στάθης όπως και τώρα.
Όταν έμαθα ότι ο Στάθης έχει κατκίνο έχασα ξαφνικά το βηματισμό μου και κινούμαι με μπαστουνάκι. Το σοκ ήταν τέτοιο που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου… Είμαι ακόμη έτσι, δεν έχω συνέλθει!», είχε αναφέρει στην Espresso.