Κώστας Τσουρός για κόντρα Ευείδη - Καινούργιου: «Θεωρεί ότι δεν πρέπει να αναφερόμαστε στο θέμα της περιόδου! Εγώ...»

«Αυτό είναι τουλάχιστον αναχρονιστικό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός για κόντρα Ευείδη - Καινούργιου: «Θεωρεί ότι δεν πρέπει να αναφερόμαστε στο θέμα της περιόδου! Εγώ...»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα σήμερα 9/5 σχολίασαν την κόντρα που ξέσπασμα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Τζόυς Ευείδη. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια είπε με αφορμή το νόμο που ψηφίστηκε για την περίοδο, πως είναι και η ίδια στις δύσκολες ημέρες της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως αντιμετωπίζει αυτές τις δύσκολες ημέρες του μήνα, όπως συμβαίνει με κάθε γυναίκα, εξηγώντας πως είναι πολύ επίπονες για εκείνη και πως γι' αυτό θα έπρεπε να υπάρχει ειδική άδεια στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός λοιπόν, ξέσπασε κατά της παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κάνοντας μια ανάρτηση που συζητήθηκε πολύ έντονα - δείτε την εδώ.

Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο, θέλησε να της απαντήσει με αφορμή μάλιστα την ανάρτηση προφίλ στο Instagram που υπερασπίζεται τις γυναίκες. Η παρουσιάστρια ήταν κόλαφος με τις αναρτήσεις της και έκλεισε πολλά στόματα - δείτε τες εδώ.

Η τοποθέτηση του Τσουρού για την κόντρα Καινούργιου - Ευείδη

«Η Τζόυς Ευείδη θεωρεί ότι δεν πρέπει να αναφερόμαστε στο θέμα της περιόδου. Εγώ - που δεν με αφορμά κιόλας - θεωρώ ότι είναι κάτι που έχει να κάνει με το μεγαλείο της γυναίκας, απολύτως φυσιολογικό και πρέπει να σταματήσουμε να το θεωρούμε ταμπού και πολύ καλά κάνουν κάποιες γυναίκες και αναφέρονται σε αυτό και αναφέρθηκε με αφορμή το ψήφισμα στην Ισπανία. Δεν ξύπνησε μια ημέρα και είπε "α εγώ παιδιά σήμερα έχω περίοδο πονάω.

Άλλο το να ενοχλεί η αυτοαναφορικότητα της Κατερίνας που πολλές φορές γυρνάει τα θέματα στον εαυτό της. Το έχουμε πει αυτό, το έχει επιλέξει, καλά κάνει η κοπέλα. Αυτό σεβαστό να το κρίνεις αλλά να πεις ότι επειδή μίλησε για περίοδο είναι βαθιά τηλεόραση, αυτό είναι τουλάχιστον αναχρονιστικό», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.