Μελαχρινή και κούκλα - Ερωτευμένος με την κόρη πασίγνωστου ηθοποιού ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Βαρθακούρης

Ταιριάζουν πολύ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Βαρθακούρης, έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να κρύβεται, ωστόσο οι συνεντεύξεις και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες. Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τον εντόπισε πριν από λίγες μέρες στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού «Ελληνικός Κόσμος» στη συναυλία του πατέρα του και δεν ήταν μόνος.

Δίπλα του στεκόταν μία όμορφη μελαχρινή νεαρή, η οποία ακούει στο όνομα Σμαράγδα Σακελλαρίου και σύμφωνα με την εφημερίδα Real, πρόκειται για την σύντροφό του. Και αν το επώνυμό της σας θυμίζει κάτι, πολύ καλά καταλάβατε! Είναι η κόρη του αγαπημένου και επιτυχημένου ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου.

Διαβάστε επίσης: Το ψυχοσωματικό που φοβήθηκε μήπως του στερήσει τη ζωή

Αυτή είναι η σύντροφος του γιου της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Μιχαήλ Βαρθακούρη

Η ίδια έχει πάρει το "μικρόβιο" του πατέρα της και ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την υποκριτική, ενώ ο γιος της γνωστής παρουσιάστριας και του τραγουδιστή ασχολείται με την φωτογραφία και στις αρχές του περασμένου χρόνου είχε παρουσιάσει την πρώτη του ατομική έκθεση με τίτλο «Πλην πυρός» στο κέντρο της Αθήνας, η οποία ήταν αφιερωμένη στη θάλασσα και στη γυναίκα και η καλή του αποτελούσε το κύριο θέμα σε πολλά από τα έργα του.

Διαβάστε επίσης: Συγκινεί ο Μιχαήλ Βαρθακούρης με την εξομολόγηση για την Αλιμπέρτη - «Η μαμά είναι μακριά από...»

Μιχαήλ Βαρθακούρης σύντροφος

Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις του με τα αδέρφια του

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη παραχώρησε, πριν αρκετούς μήνες, συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, κάνοντας επίσης και ξενάγηση στην ξενοδοχειακή μονάδα που έχει στην Πάρο, το νησί το οποίο κατάγεται ο ίδιος και ο πατέρας του, ενώ μένει και η μητέρα του εδώ και χρόνια.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, μίλησε για την φωτογραφία την οποία λατρεύει, όπως επίσης και για την οικογένεια του, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

«Οι γονείς μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία όταν τους είπα ότι θα κάνω έκθεση φωτογραφίας. Η μητέρα μου ήταν το πρώτο μοντέλο που έβαλα μπροστά στον φακό μου. Με τον πατέρα μου έχω κάνει και φωτογράφιση δίσκων», αποκάλυψε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, ενώ αποκάλυψε πως με όλα τα αδέρφια του έχει άριστες σχέσεις.

Ο Νικόλας ειδικά είναι το άλλο του μισό!