Κέιτ Μίντλετον: Με το περιδέραιο της Βασίλισσας Ελισάβετ και τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της Πριγκίπισσας Νταϊάνα - Χαμός με την εμφάνισή της στη στέψη του Καρόλου

Αποκαλύφθηκε το λευκό φόρεμα που φορούσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram - @_kate_middleton_royal
Instagram - @_kate_middleton_royal

Μπορεί η στέψη του Βασιλιά Καρόλου της Αγγλίας να πραγματοποιήθηκε αρκετές ημέρες πριν, ωστόσο οι συζητήσεις σχετικά με όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα δεν έχουν σταματήσει. Αφορμή για νέα σχόλια, μάλιστα, έδωσαν και τα ολοκαίνουρια πορτρέτα του εστεμμένου τα οποία δημοσιοποιήθηκαν.

Στο ένα από αυτά ο ίδιος βρίσκεται μόνος του καθισμένος στον θρόνο με την κορώνα και το σκήπτρο του (δείτε εδώ την εικόνα), ενώ σε μία από τις φωτογραφίες βρίσκεται μαζί με τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τα βλέμματα όλων έπεσαν στην Κέιτ Μίντλετον, η οποία βρισκόταν ακριβώς δίπλα στον καλό της σύζυγο, Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στην στέψη του Βασιλιά Καρόλου

Η ίδια είχε επιλέξει να φορέσει ένα εντυπωσιακό μακρύ λευκό φόρεμα με κεντήματα στο στήθος και στο τελείωμα, μία δημιουργία του οίκου Alexander McQueen, και στον λαιμό της, ως φόρο τιμής στην Βασίλισσα Ελισάβετ η οποία δεν βρίσκεται πια στη ζωή, φορούσε ένα δικό της περιδέραιο.

Πρόκειται για το γνωστό κολιέ George VI Festoon, το οποίο κατασκευάστηκε από 105 διαμάντια που φυλάσσονταν σε απόθεμα στο Garrard, αποθηκευμένα σε θήκες με την ένδειξη «C» για τη λέξη Crown, σε περίπτωση που ένας μονάρχης ήθελε να επεκτείνει ένα κολιέ ή να βελτιώσει μια τιάρα. Αυτό ήταν, μάλιστα, δώρο του βασιλιά Γεωργίου ΣΤ' για την κόρη του Βασίλισσα Ελισάβετ.

Το περιδέραιο ωστόσο, κατά τη διάρκεια της στέψης έλειπε από τον λαιμό της, ώστε να μην προκληθεί ζημιά στον μανδύα του Βασιλικού Βικτωριανού Τάγματος, την μπλε κάπα που φορούσε δηλαδή.

Πέρα, όμως, από το εντυπωσιακό κολιέ, τα βλέμματα έπεσαν και στα μαργαριταρένια σκουλαρίκια που η Κέιτ Μίντλετον φορούσε και αξίζει να σημειωθεί πως αυτά είχαν χαριστεί στην Νταϊάνα πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε περούκα, γυαλιά, μουστάκι και μπήκε κρυφά - Η φωτογραφία της "μεταμφισμένης" Μέγκαν Μαρκλ που έγινε viral

Κέιτ Μίντλετον στέψη Βασιλιά Καρόλου
Instagram / The Royal Family

Η κίνησή της που συγκίνησε

Μία ημέρα ακριβώς μετά την στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄ είχε προγραμματιστεί να γίνει μία μεγάλη συναυλία, συγκεκριμένα την Κυριακή (7/5) προς τιμήν του βασιλιά και τη συζύγου του Καμίλα (δείτε εδώ βίντεο με τη στιγμή της στέψης).

Μέσα από ένα βίντεο, που κυκλοφόρησε στο twitter έγινε γνωστό, πως στο σημείο, που έλαβε χώρα η συναυλία βρέθηκαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τους δύο να δίνουν μεγάλη χαρά στο πλήθος, που ήταν συγκεντρωμένο.

Ένα μικρό κοριτσάκι μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα όταν ξαφνικά είδε μπροστά του την πριγκίπισσα με την Κέιτ να σκύβει και να αγκαλιάζει την μικρή, σε μία πολύ συγκινητική σκηνή, που αποθεώθηκε από τον κόσμο.