Το πρώτο επίσημο πορτρέτο του Βασιλιά Καρόλου - Τι του ψιθύρισε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ κατά τη διάρκεια της στέψης

"Έσκασε" λίγες ημέρες μετά την τελετή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το πρώτο επίσημο πορτρέτο του Βασιλιά Καρόλου - Τι του ψιθύρισε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ κατά τη διάρκεια της στέψης

Το Σάββατο 6/5 πραγματοποιήθηκε η στέψη του Βασιλιά Καρόλου και οι εορτασμοί κράτησαν για δύο ολόκληρες ημέρες (δείτε εδώ τις 5 στιγμές που ξεχώρισαν). Παρόλα αυτά σήμερα, Δευτέρα 8/5, η ημέρα στη Μεγάλη Βρετανία ήταν αφιερωμένη στην εθελοντική εργασία. Μπορεί ο ίδιος ο Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα, να έμειναν στο παλάτι, ωστόσο τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας συμμετείχαν σε διάφορες εκδηλώσεις.

Την ίδια ημέρα, όμως, δημοσιεύθηκε και το πρώτο πορτρέτο του ίδιου, στον λογαριασμό της Βασιλικής Οικογένειας στο Facebook, όπου βρίσκεται στον θρόνο του με την κορώνα του στο κεφάλι και το σκήπτρο στο χέρι του.

Το πρώτο επίσημο πορτρέτο του Βασιλιά Καρόλου

«Το πρώτο επίσημο πορτρέτο της Αυτού Μεγαλειότητας του Βασιλιά μετά τη στέψη του στις 6 Μαΐου», αναγράφεται στην ανάρτηση και επισημαίνεται πως ο φωτογράφος είναι ο Ούγκο Μπερνάντ.

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, επίσης, την ίδια ημέρα, έγινε γνωστό πως κατά τη διάρκεια της στέψης ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε στον πατέρα του προκαλώντας ρίγη συγκίνησης: «Η μητέρα σου θα ήταν περήφανη».

Διαβάστε επίσης: Οι καλοντυμένες και οι κακοντυμένες στην στέψη του Βασιλική Καρόλου - Ξεχώρισε η Κέιτ Μίντλετον

Ο καυγάς μεταξύ Άννας και Καμίλα λίγο πριν την στέψη

Λίγο πριν από την τελετουργία, ωστόσο, σε ένα δείπνο της βασιλικής οικογένειας, φημολογείται πως ξέσπασε ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ της πριγκίπισσας Άννας και της Καμίλα.

Συγκεκριμένα οι δυο τους ήρθαν σε ένταση με υπονοούμενα και φαρμακερές ατάκες.

Σύμφωνα με τον μόδιστρο David Emmanuel, ο οποίος μίλησε στο GB News, άκουσε την πριγκίπισσα Άννα να λέει στην Καμίλα ότι «εσύ για μένα δεν θα είναι ποτέ βασίλισσα, θα είσαι πάντα βασιλική σύζυγος, γιατί υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι στον βρετανικό ναό, γι' αυτόν τον τόσο φορτισμένο τίτλο».

Δείτε επίσης: Στέψη βασιλιά Καρόλου Γ': Άλογο έφυγε από την άμαξα και κατέπεσε στο λαό - Τρομαγμένο το πλήθος (Βίντεο)

«Η πριγκίπισσα Άννα ήταν πολύ κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ, οπότε έχουν ένα προηγούμενο. Η πριγκίπισσα Άννα υπενθύμισε εκείνο το οποίο άφησε πολύ ξεκάθαρα να εννοηθεί η βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ ζούσε. Ότι η Καμίλα πρέπει να ονομαστεί επίσημα βασιλική σύζυγος, αυτήν ήταν η επιθυμία της», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος απευθείας από τη Βρετανία.