«Όταν ήμουν στην Αγγλία, έτρωγα μπάρες με σκουλήκια» - Συγκλονίζει η Ιόλη Χιωτίνη από το Cash or Trash

Η επιτυχημένη interior designer μιλά για την ζωή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όταν ήμουν στην Αγγλία, έτρωγα μπάρες με σκουλήκια» - Συγκλονίζει η Ιόλη Χιωτίνη από το Cash or Trash

Τρεις καλεσμένους υποδέχτηκε στο πλατό του The 2night show το βράδυ της Τρίτης 10/5 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τον Στάθη Σχίζα (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου), την Έλενα Ασημακοπούλου (δείτε εδώ τι εξομολογήθηκε για το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο) αλλά και την Ιόλη Χιωτίνη.

Η επιτυχημένη interior designer, που συμπληρώνει την παρέα των αγοραστών του «Cash or Trash» ήταν άκρως αποκαλυπτική στις δηλώσεις της και μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς έχει αγοράσει πολλά αντικείμενα, τα οποία τα κρατά στην αποθήκη της και τα αξιοποιεί αναλόγως την έμπνευσή της.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε στην ζωή της στην Αγγλία, τονίζοντας πως έκανε πολλές δουλειές μέχρι να φτάσει το όνειρό της αλλά όπως παραδέχτηκε δεν μπορεί να κάθεται καθόλου.

Οι δηλώσεις της Ιόλης Χιωτίνη

«Η ψυχολογία χώρου είναι η προσέγγιση στο interior design. Θέλω να ξέρω ποιον έχω απέναντί μου. Γίνονται όλα πολύ προσωπικά. Στα παιδικά δωμάτια είναι αλλιώς ο χώρος δημιουργίας και άλλος ο χώρος διαβάσματος.

Το μεταπτυχιακό μου έχει να κάνει με την ψυχολογία χώρου, δηλαδή τον χώρο που ζούμε πώς επηρεάζει την καθημερινότητά μας. Υπάρχει πολλή έρευνα, μας ενδιαφέρει ο σκοπός. Δηλαδή πόσες ώρες είναι στο χώρο, θέλουν διάλειμμα; Υπάρχει έρευνα για τον φωτισμό. Σε έναν εργασιακό χώρο προτιμούν το ψυχρό φως. Κάπως έτσι είναι και ο καναπές.

Πάντα είχα υποστήριξη από τους γονείς μου και είμαι ευγνώμων για αυτό αλλά πάντα ήθελα να δω πώς είναι τα πράγματα που μου αρέσουν. Έκανα θεατρικές σπουδές, έκανα χορό, έκανα σεμινάρια μαγειρικής. Έτρωγα μπάρες με σκουλήκια.

Έχω κερδίσει χρόνο στη ζωή μου. Ενώ θα μπορούσα να βγαίνω και να κάνω κραιπάλες, αφοσιώθηκα στον στόχο μου. Κουράζομαι επειδή δουλεύω πολύ και για αυτό κοιμάμαι από τις 9μιση το βράδυ! Θυμώνω όταν χτυπάει το τηλέφωνό μου ενώ έχω μπει στη διαδικασία να κοιμηθώ. Είμαι δεσμευμένη, σκέφτομαι το ενδεχόμενο της οικογένειας. Ανακαλύπτω πόσο αξία έχει το πλαίσιο σταθερότητας στη ζωή μου.

Μου αρέσει πολύ ο τζόγος, αρρωσταίνω να ανεβαίνουν, να κατεβαίνουν. Ο ανταγωνισμός, πεθαίνω! Μου άρεσαν από πάντα τα αντικείμενα και κυρίως για έμπνευση. Ό,τι παίρνω είναι για εμένα. Ξέρω να βλέπω τι είναι αυτό που έχει για εμένα μια αξία. Ήρθε για παράδειγμα μια καπελοθήκη και για να με εμπνεύσει το σκέφτηκα σαν κάδο τουαλέτ.ας Τα αντικείμενα που παίρνω δεν τα πουλάω αλλά τα βάζω στην αποθήκη μου ή σε κάποιο πρότζεκτ μου».