«Είναι κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες...» - Ο Στάθης Σχίζας "έσπασε" τη σιωπή του για τον χωρισμό από την Παναγιώταρου

«Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε. Οκ! Γιατί το κάνουμε τόσο θέμα;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες...» - Ο Στάθης Σχίζας

Μπορεί την πρώτη του συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε το λόγο), παρόλα αυτά στην δεύτερη πήγε κανονικά και συζήτησαν για όλα. Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε καλεσμένος στην late night εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show.

H συνέντευξη αυτή έγινε - όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο παρουσιαστής - δυο εβδομάδες αφού είχαν ξεκινήσει οι φήμες πως έχει χωρίσει από την σύντροφο του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Σίγουρα πάνω έγινε, πριν αποκαλυφθεί πως έχουν πέσει unfollow και block ανάμεσα τους, ενώ έχουν σβήσει και πολλές κοινές φωτογραφίες τους.

Ο Στάθης Σχίζας λοιπόν, δεν θέλησε να αποκαλύψει το λόγο που χώρισαν, ενώ ανέφερε πως υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ τους αλλά και σεβασμός.

Οι δηλώσεις του Σχίζα για το χωρισμό του από την Παναγιώταρου

«Εδώ έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα πραγματικά κι η επικαιρότητα είναι τρομακτική στο τι συμβαίνει κι ασχολούνται αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά έτυχε να μας γνωρίζει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Δεν έγινε και κάτι. Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε. Οκ! Γιατί το κάνουμε τόσο θέμα;

Δεν έχω να πω κάτι. Είναι κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες κάνουν την διαφορά και θα τις κρατήσω για εμένα και την Αλεξάνδρα. Δεν θα ήθελα να μπω στη συζήτηση... Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μεταξύ μας πάρα πολλή αγάπη και σεβασμός και μένω εκεί» αποκάλυψε ο Στάθης Σχίζας.

Να σημειωθεί πως η Αλεξάνδρα έχει μετακομίσει σε δικό της σπίτι (δείτε το εδώ).

Η ψυχολογική του κατάσταση μετά τον χωρισμό

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας συνάντησε τον Στάθη Σχίζα και ρωτήθηκε για τον χωρισμό τους, με τον ίδιο να είναι φανερά κακοδιάθετος και με σκυμμένο το κεφάλι απέφυγε να απαντήσει.

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Έχει μετακομίσει ναι αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ πολύ», αρκέστηκε να πει ενώ όταν ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ αν είναι καλά, δεν απάντησε καθόλου.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες και η Αλεξάνδρα προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση για τον χωρισμό τους, με την ίδια να ξεσπά δημόσια - δείτε εδώ όσα έγραψε.