«Μη μένουμε ρε γ@μώτο κάθε φορά στη...» - Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την Τζένη Μελιτά και την Eurovision

Αναφορικά με όσους την συγκρίνουν με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μη μένουμε ρε γ@μώτο κάθε φορά στη...» - Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την Τζένη Μελιτά και την Eurovision

Τον χθεσινό και Α' Ημιτελικό της Eurovision 2023 σχολίασαν το μεσημέρι της Τετάρτης 10/5 η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της, μέσα από τον αέρα της εκπομπής στο MEGA (δείτε εδώ τις 10 χώρες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/5).

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια θέλησε να αναφερθεί στην Μαρία Κοζάκου και την Τζένη Μελιτά, οι οποίες έχουν αναλάβει φέτος την εκφώνηση των δύο ημιτελικών και του τελικού, ωστόσο χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν έντονα την απουσία του Γιώργου Καπουτζίδη από τη βραδιά (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter).

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να τοποθετηθεί στο εν λόγω θέμα.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την Τζένη Μελιτά και την Eurovision

«Δεν είναι όμως άδικο να συγκρίνουμε κάποιον που μόλις ξεκινάει και δεν κουβαλάει καθόλου εμπειρία πάνω σε αυτό, με κάποιον που, όχι απλά το έχει κάνει πολύ, αλλά είναι και ένας άνθρωπος που μας έχει δείξει πώς λειτουργεί άριστα σε όλα αυτά τα κομμάτια. Μη μείνουμε στη Eurovision, μιλάμε για τον Καπουτζίδη.

Μη μένουμε ρε γ@μώτο κάθε φορά στη γκρίνια. Δηλαδή συγγνώμη και για την κακιά λέξη που είπα τώρα κατά λάθος. Είπα μία λέξη που δεν έπρεπε να πω.

Σκέφτομαι ότι πάντα θα υπάρχουν και λάθη και προβλήματα. Αλλά να λέμε αυτά έχουμε και πάμε με χαμόγελο, και ας περιμένουμε να δούμε… Γενικώς υπάρχει γκρίνια, τα διαβάζω», είπε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη για την Μελιτά και την Μαρία Κοζάκου

Την ώρα που στο twitter ζητούσαν να επιστρέψει ο Καπουτζίδης, εκείνος έκανε μια ανάρτηση για τις δυο παρουσιάστριες, την ώρα που η Τζένη ακούει τις τελευταίες ώρες πολύ άσχημα σχόλια.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραψε «Να περάσετε τέλεια και εμείς μαζί της».

Eurovision 2023 Γιώργος Καπουτζίδης