«Εάν εγώ έχω το ταλέντο να πάρω περισσότερα χρήματα από εσένα, αν και είμαι κατώτερος...» - Η απάντηση του Θάνου Καληώρα για την "κόντρα" Πολίτη & Δανδουλάκη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εάν εγώ έχω το ταλέντο να πάρω περισσότερα χρήματα από εσένα, αν και είμαι κατώτερος...» - Η απάντηση του Θάνου Καληώρα για την

Καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 10/5 ο Θάνος Καληώρας, ο οποίος συζήτησε με την Κατερίνα Καινούργιου, μεταξύ άλλων, για την συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο στα διάφορα σίριαλ του μέχρι τώρα.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην αγαπημένη σειρά "Καλημέρα Ζωή", η οποία είχε διαγράψει τεράστια επιτυχία, κάτι που σίγουρα έχει και καλές, αλλά και κακές πτυχές. Σχετικά με αυτό το ζήτημα, ο ίδιος μίλησε και για τις οικονομικές απολαβές που υπήρχαν τότε, απαντώντας και για την Κάτια Δανδουλάκη και τον Χρήστο Πολίτη, οι οποίοι βρίσκονται σε μία διαμάχη (δείτε εδώ γιατί).

Διαβάστε επίσης: «Ήμουν στο σπίτι την ημέρα που...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Καληώρα για το τέλος της Τζέσυ Παπουτσή

Η αποκάλυψη του Θάνου Καληώρα για την Κάτια Δανδουλάκη και τον Χρήστο Πολίτη

«Από τον κόσμο δε δεχόμασταν καμία αρνητική κριτική. Ίσως υπήρχε από το συνάφι κάτι, ότι ήταν υποδεέστερο το να συμμετέχεις σε μία καθημερινή σειρά και δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Μπορώ να σας πω ότι τότε ήμασταν πολύ πιο οργανωμένοι επαγγελματικά σε αυτό που κάναμε, γιατί ήταν ένα είδος καινούργιο σε εμάς και είχαμε τη μεγάλη επίβλεψη του Νίκου Φώσκολου, ο οποίος ήταν πάρα πολύ αυστηρός και δεν παρεκκλίναμε καθόλου από το κείμενό μας, έπρεπε να το λέμε επακριβώς», είπε αρχικά.

Και έπειτα εξήγησε για την "κόντρα" της Κάτιας Δαναδουλάκη και του Χρήστου Πολίτη: «Εμείς δεν είχαμε τέτοια προβλήματα στο Καλημέρα Ζωή. Ήμασταν όλοι πολύ νέα παιδιά τότε, δεν υπήρχε αυτή η έριδα μεταξύ μας. Είχαμε τόσο μεγάλη προσήλωση και φόβο σε αυτό που κάναμε. Δεν είχαμε καμία τέτοια έριδα».

Και συμπλήρωσε: «Τα χρήματά του τα κανονίζει ο καθένας όταν κάνει τη συναλλαγή με το κανάλι και τους ιθύνοντες. Δε μπορώ να ξέρω εγώ τι χρήματα παίρνει ο άλλος. Ο καθένας διαπραγματεύεται για τον εαυτό του. Εάν εγώ έχω το ταλέντο να πάρω περισσότερα χρήματα από εσένα, αν και είμαι κατώτερος στη σειρά, αυτό είναι δικό μου πρόβλημα».

Διαβάστε επίσης: «Δεν υπήρξα πιστός, τελείωσε...» - Η αποκάλυψη του Καληώρα για το γάμο του με την Τζέσυ Παπουτσή