Survivor All Star: «Μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι ο Ηλίας...» - Ο Νικόλας Αγόρου "έσπασε" πρώτη φορά τη σιωπή του για τον Γκότση

«Δεν μπορούσα να κάνω παρέα με ανθρώπους που έλεγαν "είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι ο Ηλίας...» - Ο Νικόλας Αγόρου

Πέρασαν 6 μέρες από τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του Νικόλα Αγόρου για την αποχώρησή του από το Survivor All Star μέχρι εκείνη που ο ίδιος βρέθηκε σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ και παραχώρησε κάποια συνέντευξη.

Δεν μίλησε δηλαδή αμέσως στο Πρωινό μας, όπως συνηθίζουν οι περισσότεροι, όμως σήμερα, Τετάρτη 10/5, βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι στο ΣΚΑΙ και αποφάσισε να μιλήσει για όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο. Γενικότερα, είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων και δεν θέλησε να εκθέσει κανέναν, γι' αυτό και απάντησε μόνο σε όσα αφορούν τον ίδιο, εξηγώντας ποιος είναι ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι, αλλά και για ποιο λόγο απομακρύνθηκε από τους συμπαίκτες του (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση).

Οι πρώτες δηλώσεις του Νικόλα Αγόρου μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

«Μένω εκτός Αθηνών. Βρίσκομαι στην Κόνιτσα. Εκεί πέρα ασχολούμαι πλέον με την γεωργία μαζί με έναν φίλο μου. Είμαι 31. Προσπαθώ να είμαι κοντά στον Θεό και όλα από εκεί ξεκινάνε και πας βήμα βήμα και σε οδηγεί και είσαι ευτυχισμένος και με το τίποτα. Δεν είναι για μπράβο, δεν το παίζω κάποιος. Θαυμάζω αυτούς που μπορούν στα μεγάλα αστικά κέντρα να επιβιώνουν και να μάχονται. Το επέλεξα γιατί δεν μπορώ να είμαι μακριά από την μανούλα μου, τα αδέρφια μου και την οικογένειά μου. Συνέβη και ένα δυσάρεστο γεγονός, έφυγε από την ζωή ο πατέρας μου και έτσι πήρα αυτή την απόφαση. Πάντα το επεξεργαζόμουν, απλά έγινε πιο γρήγορα», είπε αρχικά.

«Στο παιχνίδι ο καθένας μας έχει τον δικό του σταυρό, εγώ πήγα ξεκάθαρα για το οικονομικό κομμάτι. Η τηλεόραση είναι ζόρικο πράγμα, εγώ απέχω από όλα αυτά και δεν μου αρέσουν καθόλου. Θυμάμαι μόνο την πρώτη μου μέρα εκεί αλλά και την τελευταία, που ήμουν τόσο χαρούμενος γιατί ήθελα να φύγω», εξήγησε έπειτα (δείτε εδώ με πόσα χρήματα επέστρεψε).

«Όταν βρίσκουμε κάποια πράγματα, λίγο πολύ όλοι τρώμε. Το χέρι που σου δίνει το φαγητό και εσύ απλώνεις το χέρι μετά το δαγκώνεις ή το πουλάς;», είπε έπειτα σχετικά με την αποβολή του Ηλία Γκότση με τον οποίο έκανε περισσότερο παρέα, όπως και με τον Πιλίδη και λίγο αργότερα δέθηκε με τον Μπόγδανο.

Και πρόσθεσε: «Μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι ο Ηλίας δεν ξέρει καλά αγγλικά και δεν ξέρει να γράφει. Όλα θα βγούνε κάποια στιγμή».

«Υπάρχει πολύ ανθρωποφαγία, άσχημα πράγματα. Εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, αλλά όταν πας εκεί και βλέπεις τόση τοξικότητα δεν γίνεται να μην επηρεαστείς. Δεν είμαι παίκτης ριάλιτι, λέω μόνο αυτά που έχω ζήσει», τόνισε αργότερα.

Και κατέληξε: «Εγώ δεν μπορούσα να κάνω παρέα με ανθρώπους που έλεγαν "είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες, είμαστε επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι, είμαστε επαγγελματίες ηθοποιοί και επαγγελματίες ψεύτες". Δεν είχα κάτι να πω με αυτούς τους ανθρώπους. Τα καλά όλα γίνονται πίσω από τις κουρτίνες».