Δύο μονοκατοικίες σε Γλυφάδα και Πάρο, πάνω από 200.000 ευρώ σε τράπεζα στο Λουξεμβούργο και όχι μόνο - Στη φόρα η περιουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Στη δημοσιότητα το Πόθεν Έσχες του Υφυπουργού Πολιτισμού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει πάρει μία απόσταση από το τραγούδι το τελευταίο διάστημα και αποφάσισε να ασχοληθεί έντονα με την πολιτική, γι' αυτό και ανέλαβε την θέση του Υφυπουργού Πολιτισμού. Η ορκωμοσία του, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου δύο μήνες, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος για το νέο του ξεκίνημα.

«Δέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν, γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την πατρίδα μου», ήταν οι χαρακτηριστικές πρώτες του δηλώσεις.

Έφτασε, όμως, η στιγμή που ο ίδιος έπρεπε να υποβάλει για πρώτη φορά δήλωση περιουσιακών στοιχείων, μετά την θέση που απέκτησε και αυτή βγήκε στη φόρα μέσα από το ηλεκτρονικό περιοδικό Κύπρου Sigmalive.com.

Η περιουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα αυτό, ο καλλιτέχνης είναι κάτοχος ενός διαμερίσματος στην Αγία Παρασκευή, μιας μονοκατοικίας στη Γλυφάδα, μιας μονοκατοικίας στην Πάρο, μίας οικίας στην Αγλαντζιά, ενός διαμερίσματος στην Αγλαντζιάς, ενός χωραφιού στο Παραλίμνι και τριών χωραφιών με αποπεράτωση σε κατοικία στο Παραλίμνι.

Διατηρεί, μάλιστα, τραπεζικό λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα με ποσό των 1,572 ευρώ, στην Τράπεζα Πειραιώς για το ποσό των 38,989 ευρώ, στην Eurobank για το ποσό των 4,092 ευρώ, στην Τράπεζα Κύπρου για το ποσό των 169,407 ευρώ και σε τράπεζα του Λουξεμβούργου για το ποσό των 210.497 χιλιάδων ευρώ, ενώ τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως είναι ιδιοκτήτης ενός οχήματος τύπου SUV αξίας 20 χιλιάδων και έχει μετοχές σε επτά επιχειρήσεις.

Διαβάστε επίσης: Οι σχέσεις του Χατζηγιάννη με την πρώην πεθερά του - Το μήνυμα της μαμάς της Μακρυπούλια σε φωτογραφία του τραγουδιστή

Απίστευτη γκάφα! Η ανάρτησή του που έγινε στην επίσημη σελίδα του υφυπουργείου Πολιτισμού Κύπρου και κατέβηκε άμεσα

Με επίσημο τρόπο ενημερώθηκε το κοινό για την παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στα γενέθλια του Νικόλα Παπαδόπουλου. Συγκεκριμένα αναρτήθηκε στις επίσημες σελίδες του υφυπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου βίντεο από τις εκπλήξεις.

Η ανάρτηση προκάλεσε επικό τρολάρισμα και σχολιάστηκε ακόμα και από τον τέως υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, ο οποίος ανέφερε πως και ο ίδιος πήγαινε σε γενέθλια αλλά δεν εκδιδόταν ανακοινώσεις από το υπουργείο Οικονομικών.

«O Υφυπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Χατζηγιάννης παρευρέθηκε χθες βράδυ στα γενέθλια του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο Υφυπουργός επεφύλαξε μια ιδιαίτερη έκπληξη στον πρόεδρο τραγουδώντας του τα χρόνια πολλά στο πιάνο αλλά και αλλά αγαπημένα τραγούδια.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Γιώτα Παπαδοπούλου, στενούς συνεργάτες και φίλους.

Νικόλας και Γιώτα Παπαδοπούλου έκλεψαν τα βλέμματα με το χορό που χάρισαν για λίγο στους καλεσμένους τους, με αυτούς να χειροκροτούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό», γράφει.

Η ανάρτηση - ενημέρωση αυτή δεν σχολιάστηκε μόνο χιουμοριστικά αλλά και αρνητικά. Αρκετοί διαμαρτυρήθηκαν πως γίνεται κακή χρήση των επίσημων λογαριασμών του υφυπουργείου, ενώ σχολίασαν πως γίνεται ροπή προς το Lifestyle περιεχόμενο.

Μετά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν, η εν λόγω ανάρτηση κατέβηκε άμεσα από τα social media του υφυπουργείου!

Δείτε επίσης: «Συγγνώμη...» - Η αντίδραση του Χατζηγιάννη όταν τον ρώτησαν για το σχόλιο της μητέρα της Μακρυπούλια στο Instagram