Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα με 4 καλεσμένους - Κρυφός γάμος για πασίγνωστη τραγουδίστρια

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram
Instagram

Τον αγαπημένο της κρυφά και χωρίς να το ξέρουν οι περισσότεροι παντρεύτηκε μια πασίγνωστη τραγουδίστρια και συγκεκριμένα σε μια ρομαντική τελετή Portofino στη Villa Olivetta του Stefano Dolce και του Domenico Gabbana το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Κρυφός γάμος για πασίγνωστη τραγουδίστρια

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό People, ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο και είχε μόλις έξι καλεσμένη μεταξύ των οποίων ήταν η νύφη και ο γαμπρός! Η τραγουδίστρια όπως έγινε γνωστό φόρεσε ένα δαντελένιο γοργόνε νυφικό με ψηλό λαιμό, το οποίο συνδύασε με ένα ασορτί διάφανο πέπλο. Ο σύζυγός της, από την άλλη, επέλεξε ένα ανοιχτόχρωμο σμόκιν με μεταξωτό κούμπωμα και παπιγιόν.

Το ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης κάτω από ένα σιδερένιο κιόσκι διακοσμημένο με εντυπωσιακά ροζ, μοβ, κίτρινα και λευκά λουλούδια ενώ ο εξωτερικός χώρος διέθετε επίσης πολυτελή χρυσά τραπέζια με λευκά κεριά σε γυάλινες θήκες.

Διαβάστε επίσης: Παντρεύτηκε και την έβαλαν στην Vogue - Κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο λόγος λοιπόν για την αγαπημένη τραγουδίστρια Sia και τον αγαπημένο της, Dan Bernard! Να σημειώσουμε, βέβαια, πως δεν έχει διευκρινιστεί πότε το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει για πρώτη φορά. Έχει μοιραστεί μόνο μια φωτογραφία του έρωτά της στο Instagram τον προηγούμενο χρόνο.

Μάλιστα, πριν από τον Dan Bernard, η 47χρονη τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με τον Έρικ Άντερς, τον οποίο παντρεύτηκε στο σπίτι της στο Palm Springs της Καλιφόρνια τον Αύγουστο του 2014. Το ζευγάρι χώρισε τον Δεκέμβριο του 2016.

Λίγα λόγια για την προσωπική της ζωή

Το 1997, μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ, η Σία μετακόμισε στο Λονδίνο με τον τότε σύντροφό της, Νταν Πόντιφεξ. Λίγες εβδομάδες μετά, ενώ ήταν στην Ταϊλάνδη, έμαθε πως ο Νταν πέθανε σε τροχαίο. Επέστρεψε στην Αυστραλία, αλλά της πρότεινε ένας παλιός συγκάτοικος να επιστρέψει στο Λονδίνο.

Ο στίχος του επόμενου της άλμπουμ, Healing is Difficult, και του μεθεπόμενου, Colour the Small One, έχει για θέμα το σοκ που έπαθε από τον θάνατο του Νταν, κάτι που, σύμφωνα με μια συνέντευξη, την έπληττε για έξι χρόνια.

Το 2008, η Sia αποκάλυψε σε συνεντεύξεις της στην εφημερίδα "Scotland on Sunday" καθώς και στην ιστοσελίδα AfterEllen.com πως είναι αμφιφυλόφιλη, λέγοντας: "Πάντα ήμουν ανοιχτή σε αυτόν τον τομέα. Οι άνθρωποι το κάνουν θέμα τώρα γιατί γίνομαι επιτυχημένη". Συμπεριλαμβάνεται σε μια λίστα με τους δηλωμένα γκέι καλλιτέχνες, του περιοδικού "The Advocate", με τίτλο "40 κάτω των 40".

Από το 2008 ως το 2011, ήταν ζευγάρι με την JD Samson από το συγκρότημα Le Tigre, κι αργότερα JD Samson and MEN. Αυτό της έδωσε χαρά, και γι'αυτό ο δίσκος της, We Are Born, ίσως να είναι κι ο πιο χαρούμενός της. Επίσης, σκεφτόταν να την νυμφεφθεί.

Η Sia, ούσα Βίγκαν / Vegan (αυστηρή χορτοφάγος) , συμμετείχε σε μια διαφήμιση με το σκύλο της, Pantera, για τη αυστραλιανή φιλοζωική οργάνωση PETA Australia, προωθώντας την στείρωση των κατοικίδιων ως μέτρο πρόληψης απέναντι στα αναρίθμητα περιστατικά ανεπιθύμητων γεννήσεων ζώων τα οποία στη συνέχεια εγκαταλείπονται σε καταφύγια

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του album της "We Are Born", η επίσημη ιστοσελίδα της τραγουδίστριας ανακοίνωσε πως όλες οι προγραμματισμένες προωθητικές ενέργειες και ζωντανές εμφανίσεις ακυρώνονται για ιατρικούς λόγους. Την επόμενη ημέρα, η Sia επιβεβαίωσε πως πάσχει από υπερθυρεοειδισμό, στο Twitter της.

Σε συνέντευξη που παρέθεσε κατά τη διάρκεια των μουσικών βραβείων 2010 ARIA, η Sia επιβεβαίωσε πως η ασθένειά της την έχει κρατήσει μακριά από τη μουσική, αφού μέχρι στιγμής έχουν περάσει 8 μήνες ξεκούρασης και ορμονικής θεραπείας υποκατάστασης.

Τον Ιούλιο του 2014, παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Έρικ Άντερς Λανγκ, στο σπίτι της, στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια.