Φαίη Σκορδά: «Ήταν πάρα πολύ άβολο! Ήταν έτοιμος να...» - Η τοποθέτησή της για Χρηστίδου & Μαραντίνη 

«Η Σίσσυ δεν έχει βγει ποτέ on camera να εκθέσει κάποια στοιχεία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φαίη Σκορδά: «Ήταν πάρα πολύ άβολο! Ήταν έτοιμος να...» - Η τοποθέτησή της για Χρηστίδου & Μαραντίνη 

Πολύ μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει από χθες 10/5 η αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα αναφορικά με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, τα παιδιά τους αλλά και την συνεπιμέλεια.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν δίστασε να προχωρήσει σε αρκετές λεπτομέρειες, ειδικά όσον αφορά τα οικονομικά τους (δείτε εδώ). Λίγες ώρες μετά και συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης 11/5 η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε την απάντησή της μέσα από μια ανακοίνωση (δείτε την εδώ).

Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για Χρηστίδου - Μαραντίνη

Το συγκεκριμένο θέμα λοιπόν σχολιάστηκε μεταξύ άλλων και στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά, η οποία πρόβαλε τις δυο πλευρές, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων την όλη αυτή κατάσταση «άβολη».

«Μιλάμε για δύο πρόσωπα που είναι πολύ αγαπημένα, εξαιτίας της εργασίας τους. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια, ο Θοδωρής Μαραντίνης ένας εξαιρετικός τραγουδιστής. Στη μέση όμως είναι δυο παιδιά. Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε, η Σίσσυ δεν θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Δεν έχει βγει ποτέ on camera να εκθέσει κάποια στοιχεία.

Πολύ άβολο, πάρα πολύ! Στις εκπομπές πολλές φορές όταν έχουμε έναν καλεσμένο ή στα περιοδικά, αυτό που θέλει ο δημοσιογράφος είναι ο άλλος να τα πει όλα. Να πει και λεπτομέρειες, να έχει επιτυχία. Στο συγκεκριμένο επειδή αφορά τέτοια θέματα, επειδή αφορά στα παιδιά, νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ άβολο. Δηλαδή, ήταν έτοιμος να δώσει πάρα πολλές πληροφορίες», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά για το πρώην ζευγάρι.