Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη

Σημαντική η σημερινή 11/5 μέρα για τον πρώην ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή 11/5 μέρα για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, καθώς ο γιος τους, Αρίωνας, γιορτάζει τα γενέθλιά του. Ο μικρός, συγκεκριμένα, έγινε σήμερα επτά χρονών!

Φυσικά, οι περήφανοι γονείς του του έστειλαν και δημόσια τις τρυφερές ευχές τους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες μαζί του μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram. Αρχικά, η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία ποζάρουν αγκαλιά.

Οι ευχές Καραβάτου - Κατσούλη για τα γενέθλια του γιου τους, Αρίωνα

«Αρίωνά μου, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σε βοηθήσω να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου. Αυτή η αγκαλιά μου δίνει τη δύναμη να κάνω τα πάντα. #7 #birthdayboy», έγραψε η παρουσιάστρια στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε επίσης: «Όχι, ο Χριστός και η Παναγία...» - Σε μεγάλη αμηχανία ο Κρατερός σε ερώτηση για την Κατερίνα Καραβάτου

Στη συνέχεια ο Κρατερός Κατσούλης ανέβασε κι εκείνος μια φωτογραφία με τον γιο του γράφοντας: «Αγόρι μου ,αντράκι μου, παιδάκι μου, ψυχή μου, φωτεινέ μου, λαμπερέ μου, κόσμε μου …Χρόνια πολλά ! Να’ναι η ζωη σου πάντα γεμάτη φως, αγάπη, χαρα, υγεία και να ‘σαι πάντα δυνατός, στέρεος, τρυφερός, έντιμος, γενναιόδωρος και υπέροχος όπως είσαι ήδη, περήφανος και ευγνώμων που υπάρχεις και με έκανες μπαμπά σου, πάντα δίπλα σου, πάντα κοντά σου, πάντα μαζί σου! Σε λατρεύω».

Η Κατερίνα Καραβάτου "σπάει" μετά από μήνες την σιωπή της για το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και την Κορύνα Μαντάγαρη παραχώρησε πριν μερικές μέρες η Κατερίνα Καραβάτου. Η όμορφη παρουσιάστρια που απολαμβάνουμε καθημερινά στο My Style Rocks ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να αναφερθεί και στις σχέσεις της με τον Κρατερό Κατσούλη μετά το διαζύγιο τους, αλλά και στο ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα εκκλησίας με έναν νέο άντρα στο πλευρό της. Στην ίδια συνέντευξη, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον θάνατο της μητέρας της (δείτε εδώ όσα είπε).

Η σχέση που έχετε με τον Κρατερό μετά το διαζύγιο είναι υποδειγματική.

Είναι θέμα προσδοκίας, με πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά μας. Αυτός είναι ο τρόπος μας.

Εκτός από την καριέρα και την μητρότητα έχεις σκεφτεί να φτιάξεις ξανά τη ζωή σου σε προσωπικό επίπεδο;

Με τον τρόπο που το λες, να βάλω ένα πλάνο στη ζωή μου αν θα ήθελα να ξαναπαντρευτώ, όχι. Απέχω πάρα πολύ από αυτό. Φυσικά θα ήταν όμορφο ένας άνθρωπος να έχει έναν σύντροφο δίπλα του, να έχει μια αγκαλιά, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν το θέλει. Αλλά νομίζω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο και όλα έρχονται στη ζωή μας όταν είμαστε ανοιχτοί και έτοιμοι.

undefined