«Ως μητέρα με άγγιξε πάρα πολύ...» - Συγκλονισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου με την αποκάλυψη του δικηγόρου της Χρηστίδου για την κατάθεση των παιδιών για τον Μαραντίνη

«Υπεβλήθη αίτημα από την πλευρά του κ. Μαραντίνη για να εξεταστούν τα παιδιά και ο δικαστής...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ως μητέρα με άγγιξε πάρα πολύ...» - Συγκλονισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου με την αποκάλυψη του δικηγόρου της Χρηστίδου για την κατάθεση των παιδιών για τον Μαραντίνη

Τα τελευταία 24ωρα έχει προκαλέσει αίσθηση η συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 κατά την οποία ο ίδιος προχώρησε σε λεπτομέρειες για το διαζύγιό του με την Σίσσυ Χρηστίδου, την συνεπιμέλεια των παιδιών και τα οικονομικά ζητήματα που τους απασχολούν (δείτε εδώ αναλυτικά όλη την συνέντευξη), κάτι που προκάλεσε και την έντονη αντίδραση της παρουσιάστριας, η οποία απάντησε μέσω μίας ανακοίνωσης για τις κινήσεις της (δείτε την εδώ).

Τα ερωτηματικά, όμως, που έχουν δημιουργηθεί έκτοτε είναι πολλά και ο δικηγόρος της δημοσιογράφου, κ. Γίτσας, θέλησε να δώσει μερικές απαντήσεις στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, το απόγευμα της Πέμπτης 11/5, εξηγώντας τι πραγματικά συμβαίνει με την διατροφή που καλείται να πληρώνει ο καλλιτέχνης και ποιος είναι εκείνος που ζήτησε από τους δύο γιους τους να καταθέσουν. Η αντίδραση της Τατιάνας Στεφανίδου, λοιπόν, σε όσα άκουσε ήταν εύλογη.

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου της Σίσσυ Χρηστίδου για το δικαστήριο με τον Μαραντίνη και η αντίδραση της Στεφανίδου

«Έδωσε μια συνέντευξη ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Γιώργο Λιάγκα που και εγώ εντυπωσιάστηκα που μίλησε τόσο ανοιχτά για τόσο προσωπικά θέματα, οικονομικά θέματα. Δηλαδή, για τα θέματα του διαζυγίου του με λεπτομέρειες. Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχει μιλήσει ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι την έχουν τρελάνει όλοι οι δημοσιογράφοι και εμείς για να πει κάτι. Δεν μιλάει», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Το τελευταίο δικαστήριο που έγινε δεν είχε αντικείμενο την διατροφή. Αυτή είχε ρυθμιστεί με προηγούμενο δικαστήριο. Μετά το ποινικό δικαστήριο που υπήρξε η καταδίκη, ο κ. Μαραντίνης έχει εξοφλήσει το χρονικό διάστημα που αφορούσε εκείνο το δικαστήριο που έχει γίνει. Ο κ. Μαραντίνης έχει καταβάλει τη διατροφή στο σύνολο της μέχρι το τέλος του χρόνου και από την αρχή του χρόνου αυτού είναι πάλι υπερήμερος ως προς την καταβολή της διατροφής», τόνισε έπειτα ο δικηγόρος εξηγώντας πως ο τραγουδιστής δεν καταβάλει ολόκληρο το ποσό της διατροφής.

«Ένα ερώτημα πολύ κρίσιμο, κ. Γίτσα, εγώ το ρωτώ ως μητέρα, γιατί με άγγιξε πάρα πολύ. Άκουσα ότι σε κάποιο δικαστήριο εκλήθησαν να καταθέσουν τα παιδιά;», πρόσθεσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Και ο ίδιος επισήμανε: «Στο τελευταίο δικαστήριο που έγινε, υπεβλήθη αίτημα από την πλευρά του κ. Μαραντίνη για να εξεταστούν τα παιδιά και ο δικαστής το έκανε δεκτό, θα μπορούσε να το κάνει και από μόνος του χωρίς αίτημα, και άκουσε τα παιδιά».

«Το λέω γιατί συνήθως οι γονείς σε αυτά τα δικαστήρια, με μια ανάγκη προστασίας των παιδιών, για να τα αφήσουν και έξω από την διαμάχη, δεν ζητούν να καταθέσουν τα παιδιά σε δικαστήρια», κατέληξε η παρουσιάστρια.