«Με τον Πάνο δεν μοιάζει κανένας, δεν με απασχολεί να του μοιάζει...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για τον αντικαταστάτη του Νάτση στις "Σέρρες"

«Είναι πολύ συγκεκριμένοι οι άνθρωποι και οι εκπομπές που θα πάω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με τον Πάνο δεν μοιάζει κανένας, δεν με απασχολεί να του μοιάζει...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για τον αντικαταστάτη του Νάτση στις

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, την Πέμπτη 11/5 και μετά την εμφάνιση του προσώπου που τον έκανε να "λυγίσει" στο πλατό (δείτε εδώ τι συνέβη), μίλησε για την σειρά την οποία έχει γράψει και συνεχίζει να γράφει, τις Σέρρες, στις οποίες πρωταγωνιστής ήταν ο Πάνος Νάτσης, ωστόσο μετά τον ξαφνικό του θάνατο, ο ίδιος αναζητεί τον αντικαταστάτη του.

Εξήγησε, λοιπόν, πως δεν ψάχνει κάποιον που να του μοιάζει εμφανισιακά, ούτε κάποιον που να τον μιμείται, διότι θεωρεί πως ο καλός του φίλος και συνεργάτης είναι αναντικατάστατος και μοναδικός σε αυτό που έκανε. Επομένως, ψάχνει έναν άνθρωπο που θα παίξει σωστά τον ρόλο του και κυρίως θα το κάνει με αγάπη.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για τον αντικαταστάτη του Πάνου Νάτση στις Σέρρες

«Θα είναι κάποιος άλλος ηθοποιός. Δεν είναι ανακοινώσιμο, γιατί δεν έχουμε αποφασίσει. Θα παίξει τον ίδιο ρόλο. Θα δούμε τον Οδυσσέα και θα τον υποδύεται κάποιος άλλος. Δεν τον έχω βρει. Θέλω να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος να παίξει σωστά τον ρόλο.

Με τον Πάνο δεν μοιάζει κανένας, είναι ένας και μοναδικός. Δεν με απασχολεί το να μοιάζει στον Πάνο, δεν ψάχνουμε κάποιον που να του μοιάζει. Θα είναι ένας καλός ηθοποιός, που θα παίξει σωστά τον ρόλο, που θα αγαπάει τον ρόλο, αυτή να είναι η ομοιότητα με τον Πάνο. Γιατί ο Πάνος ήταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός, που έπαιξε πολύ ωραία τον ρόλο και τον αγάπησε», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε για τον δεύτερο κύκλο:

«Θα είναι πιο επικεντρωμένος στα αισθηματικά του Οδυσσέα και της Χρύσας και του Λευτέρη. Ξεκινάνε από το ποιος θα ερωτευτεί πρώτος».

Διαβάστε επίσης: «Αντίο Πάνο και ευχαριστούμε!» - Το twitter αποχαιρέτησε το Νάτση στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Στη συνέχεια, απάντησε για τα αρνητικά σχόλια όσων διαφωνούν με την προβολή των γκέι σκηνών: «Εγώ κάνω αυτό που θέλω να κάνω και το οφείλω στον εαυτό μου, πάει και τελείωσε. Είναι δύσκολο να είσαι και ελεύθερος (στην τέχνη) και να είσαι και χαλαρός».

«Πρέπει να δουλεύεις γι' αυτό κάθε μέρα. Να μπορείς να λες όχι, να μπορείς να κλείνεις την πόρτα στις τοξικότητες. Δεν είναι καθόλου ότι έχω φύγει και ζω στην Αίγινα, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δεν έχω φιλίες στην τηλεόραση, ούτε με βλέπεις να πηγαίνω από εκπομπή σε εκπομπή. Είναι πολύ συγκεκριμένοι οι άνθρωποι και οι εκπομπές που θα πάω. Δεν παίρνω το “δελφίνι” από την Αίγινα για τον οποιονδήποτε. Θέλω να είναι πολύ καθαρή η σχέση που έχω με τον άλλο», κατέληξε.