«Εγώ είχα στενοχωρηθεί, γιατί...» - Το άγνωστο παράπονο της Ανδρομάχης για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2022

«Αυτό, που έζησα ήταν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εγώ είχα στενοχωρηθεί, γιατί...» - Το άγνωστο παράπονο της Ανδρομάχης για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2022

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 11/5 στην εκπομπή ''Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν'' με την ίδια να κάνει δηλώσεις για την καριέρα της στο τραγούδι, αλλά και για την περιβόητη συμμετοχή της στη Eurovision 2022.

Nα θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η τραγουδίστρια εκπροσώπησε την Κύπρο με το ''Ela'' φτάνοντας μέχρι τη φάση του ημιτελικού μην καταφέρνοντας εν τέλει προχωρήσει και στο επόμενο στάδιο, αυτό του μεγάλου τελικού.

Σε κάθε περίπτωση, η Ανδρομάχη συνεχίζει την καριέρα της με περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, σχολιάζοντας στην παρούσα συνέντευξη την εμπειρία της στο διαγωνισμό μουσικής, κάνοντας παράλληλα αποκαλύψεις για τα σημεία εκείνα, που τη στεναχώρησαν.

Δείτε επίσης: Άντζυ Σαμίου: «Άρα χάνει το...» - Το "άδειασμα" της τραγουδίστριας στην Ανδρομάχη για την ''Παράλληλη αγάπη''

Οι δηλώσεις της Ανδρομάχης Δημητροπούλου για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2022

«Αυτό, που έζησα ήταν μοναδικό σίγουρα, είχε τα πάντα από συναισθήματα, όποιος το έχει βιώσει το ξέρει. Ήμασταν πάρα πολύ ωραία ομάδα, οπότε το βιώσαμε πολύ ρομαντικά και περάσαμε πολύ ωραία. Από εκεί και πέρα δεν ήταν το αποτέλεσμα, που με είχε στεναχωρήσει, είναι και η πίεση που σου βγαίνει μετά από τόσο καιρό που ετοιμάζεσαι. Ξεσπάς μετά, θες να ηρεμήσεις, να αποφορτιστείς όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα», είπε αρχικά η Ανδρομάχη.

«Μετά τον ημιτελικό εγώ είχα στενοχωρηθεί, γιατί δεν είχα αποδώσει, όπως θα ήθελα να είχα αποδώσει και δε με πείραξε, που δεν πέρασα. Οπότε ήταν μία ημέρα δύσκολη, που με ξεκλείδωσε και στην ψυχοθεραπεία μου, οπότε με ξεκλείδωσε σε άλλους τομείς», συνέχισε η Ανδρομάχη.

Τι είχε δηλώσει όταν δέχτηκε την πρόταση

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision 2022, διεκδικώντας την πρωτιά μετά την Αλβανία, με το τραγούδι "Ela". Οι αποκαλύψεις είχαν γίνει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, όπου η ίδια εξέφρασε τον ενθουσιασμό της γι' αυτό το βήμα στην καριέρα της.

«Είναι μεγάλη τιμή να τραγουδάμε τη γλώσσα μας στη Eurovision», είπε η νεαρή τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πάρα πολύ ευτυχισμένη. Ήταν κοινή απόφαση, ήταν ωραία ιδέα εξαρχής. Ο συνδυασμός και τα λόγια το κάνουν όλο πολύ μαγικό και ταξιδιάρικο."

"Το κύριο μήνυμα που λαμβάνω είναι να το ζήσω. Η αδερφή μου έχει κατενθουσιαστεί.", ενώ αυτό που η ίδια ήθλε να περάσει στο κοινό μέσω του τραγουδιού ήταν ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τους ανθρώπους, που παλεύουν καθημερινά με όσα συμβαίνουν και πως η μουσική μας φέρνει όλους ένα βήμα πιο κοντά.

Συγκεκριμένα είχε πει: "Αφιερώνω το Ela σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη ειδικά λόγω της κατάστασης, η μουσική ενώνει τους ανθρώπους".