«Αμέσως εσύ, μωρέ!» - Ξεκαρδίστηκαν στο πλατό του ΣΚΑΙ με την ατάκα της Σίας Κοσιώνη μετά το debate

Δεν περίμεναν αυτή την απάντηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αμέσως εσύ, μωρέ!» - Ξεκαρδίστηκαν στο πλατό του ΣΚΑΙ με την ατάκα της Σίας Κοσιώνη μετά το debate

Η Σία Κοσιώνη βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Αταίριαστοι, το πρωί της Πέμπτης 11/5, μία ημέρα μετά το πολυσυζητημένο debate δηλαδή (δείτε εδώ τι φόρεσε), και ο Χρήστος Κούτρας την υποδέχθηκε ρωτώντας την εάν ήταν η "παλαιότερη" στη συνάντηση αυτή με την ίδια να απαντά με χιούμορ.

Στη συνέχεια, ωστόσο, εξήγησε πως ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για την ίδια, καθώς θεωρεί πως βγήκαν πολλά στην επιφάνεια, σε αντίθεση με αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι, ιδιαίτερα εξαιτίας του ότι γνώριζαν ήδη τις ερωτήσεις οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων.

Η επική ατάκα της Σίας Κοσιώνη για το debate

«Πάμε να συναντήσουμε την Σία Κοσιώνη που ήταν στο debate για πολλοστή φορά. Η παλαιότερη δεν ήσουν;», είπε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας και εκείνη του απάντησε γελώντας: «Δεν είμαι και σαν την Πελοπόννησο», με τον ίσιο να συμπληρώνει: «Δεν είπα ότι είσαι σαν την Πελοπόννησο, μωρέ, αμέσως εσύ».

«Νομίζω πως αυτό ήταν το πέμπτο debate που συμμετείχα και νομίζω ότι από τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες εκεί έχω πάει στα περισσότερα τελικά. Νομίζω ότι δεν ήταν μια άχρηστη συζήτηση - διαδικασία, βγήκαν πράγματα», πρόσθεσε έπειτα η παρουσιάστρια του καναλιού.

Διαβάστε επίσης: «Αλέξη πιες ένα ποτήρι νερό και βάλε κάτι ενυδατικό στα χείλη» - Αποθέωση στο twitter για την Ράνια Τζίμα στο debate

Η όλο νόημα ανάρτησή της λίγες ώρες πριν την συνάντηση με τους αρχηγούς πολιτικών κομμάτων

Η ίδια προχώρησε σε μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε, συγκεκριμένα, ένα κολάζ από φωτογραφίες της όταν ήταν ακόμα 29 ετών, που ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε ένα debate στην τηλεόραση, εξηγώντας πως πλέον είναι ακόμη πιο έμπειρη και έτοιμη να πάρει τις απαντήσεις που οι πολίτες χρειάζονται να ακούσουν για να μπορούν να ψηφίσουν χωρίς αμφιβολίες στις επερχόμενες εκλογές.

Ο χρόνος φαίνεται πως δεν έχει περάσει από πάνω της, αφού δεν έχουν αλλάξει πολλά στην εμφάνισή της!

«Πρώτη φορά βρέθηκα σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ το 2009 σε ηλικία μόλις 29 ετών. Λίγο μεγαλύτερη και αρκετά εμπειρότερη ετοιμάζομαι για ένα ακόμη! Με την ίδια όρεξη και τον ίδιο σεβασμό στους πολίτες που σε λίγες μέρες ετοιμάζονται να ψηφίσουν και ζητούν απαντήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούσε έντονη πορτοκαλί βέσπα - Η Σία Κοσιώνη μαζί με το γιο της Δήμο στους δρόμους της Αθήνας

Σία Κοσιώνη debate