Survivor All Star: Ξανθιά καλλονή με σοκολατένιο δέρμα και κορμί θανατηφόρο - Οι ευχές του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στην κούκλα σύντροφό του

Full in love!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ξανθιά καλλονή με σοκολατένιο δέρμα και κορμί θανατηφόρο - Οι ευχές του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στην κούκλα σύντροφό του

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star ανέφερε αρκετά συχνά πως έξω από το παιχνίδι και στην Ελλάδα το περίμενε η σύντροφός του, η οποία του έλειπε πολύ και με την οποία είναι τρελά ερωτευμένος. Από τη στιγμή που επέστρεψε, λοιπόν, στα πάτρια εδάφη, έτρεξε στην αγκαλιά της καλής τους και από τότε οι δυο τους προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο.

Ο λόγος για την Εβελίνα Βανδολέρα, η οποία κατάγεται από την Ελλάδα, αλλά και από τη Δομινικανή Δημοκρατία, στην οποία βρισκόταν ο καλός της το προηγούμενο διάστημα και οι δυο τους μοιράζονται αρκετά συχνά μέσα από τα social media τους τις ρομαντικές στιγμές τους, επιβεβαιώνοντας πως ο έρωτας είναι αληθινός και πως και εκείνη "λιώνει" για εκείνον.

Διαβάστε επίσης: «Είχε γίνει ένα περιστατικό...» - Ο Κωνσταντινίδης "ξεφτίλισε" τον Μπόγδανο! Τα έβγαλε όλα στη φόρα

Οι ευχές του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη για τα γενέθλια της συντρόφου του

Σήμερα, Πέμπτη 11/5, είναι μία ιδιαίτερη μέρα για το ζευγάρι, διότι η Εβελίνα έχει τα γενέθλιά της και κλείνει τα 28. Είναι ημέρα γιορτής επομένως και γι' αυτό ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια μέσα από το προφίλ του στο Instagram με μία σειρά από φωτογραφίες τους, αλλά και ένα τρυφερό βίντεο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Διαβάστε επίσης: «Ο Βασάλος είναι ο... Μάνθος Φουστάνος και ο Ηλίας...» - Το ξεμπρόστιασμα του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στους παίκτες του Survivor all star

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης σύντροφος
Instagram / Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης σχέση survivor
Instagram / Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης κοπέλα
Instagram / Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης σχέση
Instagram / Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Με πόσα χρήματα γύρισε στην Ελλάδα

Την τελευταία αποχώρηση λίγο πριν την ένωση των δυο ομάδων, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 20/4 στο Survivor All Star. Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης έλαβε τις λιγότερες ψήφους από τους υπόλοιπους και πλέον βρίσκεται στο ξενοδοχείο με επόμενο βήμα του την επιστροφή του στην Ελλάδα.

«Από την μια νιώθω μια ανακούφιση. Πραγματικά με κάποιες καταστάσεις εδώ μέσα είχα κουραστεί με κάποιους ανθρώπους. Κάποιες κωλοτούμπες εν ολίγης. Και σκεφτόμουν να γυρίσω στους ανθρώπους μου, στην κοπέλα μου, στους φίλους μου και στη ζωή μου που είναι πολύ όμορφη. Πολύ πιο όμορφη από αυτή που ζω εδώ μέσα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάνος - δείτε το απόσπασμα της αποχώρησης του.

Ο Παναγιώτης ήταν από τους τελευταίους παίκτες που μπήκαν στο Survivor All Star και ήταν από εκείνους που δημιούργησαν αντιδράσεις στον Άγιο Δομίνικο. Παρόλο που φέτος ήταν από τους σχετικά αδύναμους παίκτες, κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι 9 εβδομάδες.

Τα χρήματα λοιπόν που θα δει στον λογαριασμό τους μέσα στις 30 ημέρες μετά την αποχώρηση του είναι 45.000 ευρώ. Δηλαδή από τους πιο κερδισμένους.

Δείτε επίσης: Πέθανε από καρκίνο πρώην παίκτης του Survivor - Το συγκινητικό "αντίο" του Ατζούν Ιλιτζαλί