«Ο Βασάλος είναι ο... Μάνθος Φουστάνος και ο Ηλίας...» - Το ξεμπρόστιασμα του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στους παίκτες του Survivor all star

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ο Βασάλος είναι ο... Μάνθος Φουστάνος και ο Ηλίας...» - Το ξεμπρόστιασμα του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στους παίκτες του Survivor all star

Το μεσημέρι της Τρίτης (25/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημέρακι» βρέθηκε καλεσμένος ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Λίγες μέρες μετά την άφιξη του από την παραλία του Άγιου Δομίνικου και του Survivor all star (δείτε εδώ φωτογραφίες από το αεροδρόμιο) μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, χωρίς δισταγμούς.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, λοιπόν, αναφέρθηκε τόσο στην εμεπιερία του, από την φετινή σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης, συγκριτικά με την προηγούμενη φορά, όσο και στα σκάνδαλα που βρέθηκε παρόν. Ακόμη, έκανε λόγο για τον Ηλία Γκότση (δείτε εδώ τι είπε).

Τα σχόλια του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη για το Survivor all star

«Μόλις είχε φύγει η Κατερίνα και πέσαν όλοι να με φάνε, “τι μας τον φέρανε αυτόν εδώ και θα έχει τη στήριξή της”. Από τον Γενάρη που ξεκίνησε το παιχνίδι ήταν μόνο προσωπικό. Η Αφροδίτη με τον Μάριο έκαναν την κίνηση να πάρουν το κινητό και να αποδείξουν ότι η Κατερίνα είναι μέσα σε όλο αυτό που η Κατερίνα μόνο κάπνισε.

Αυτό που σέβομαι στον Μπάρτζη είναι ότι ό,τι ήθελε να πει το έλεγε στο πρόσωπό σου και για αυτό ήρθαμε και λίγο πιο κοντά. Ο αντίποδας είναι ο Τάκης, ο Μπόγδανος. Για την αποβολή του Γκότση έχουν γίνει πολλά πράγματα που φταίει και ο Μπόγδανος. Ο Κόρο είναι ένα τσακ διαφορετικός on camera από το off. O Βασάλος είναι “ψιλο Μάνθος Φουστάνος”. Θα με λένε και κακό αλλά εγώ λέω αυτά που έζησα», τόνισε.

"Ξεφτίλισε" τον Μπόγδανο στην πρώτη του συνέντευξη

Ο ίδιος συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό για αυτό και αναμένεται να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής. Πριν το κάνει αυτό όμως, παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και τον Χρήστο Λυσσέα.

Ο Παναγιώτης ήταν άκρως αποκαλυπτικός και μεταξύ άλλων αναφέρεται τους παίκτες που φαίνονται διαφορετικοί μπροστά από τις κάμερες.

«Το φετινό Survivor είναι ανθρωποφαγικό. Γίνονται πολλά πίσω από τις κάμερες, υπάρχει αρκετή κακία, ειρωνείες! Είναι δύσκολο το ψυχολογικό κομμάτι. Αυτό που με πείραξε ήταν ότι υπήρχε κακία, συμφέρον, φιλίες που έλεγαν ότι είναι φιλίες αλλά ήταν ξεκάθαρα για το συμφέρον. Έβλεπα χαρακτήρες να αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Αυτό με στεναχωρούσε πολύ. Αυτοί που είναι διαφορετικοί πίσω από τις κάμερες είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κόρομι και η Σταυρούλα.

Κάποιοι παίκτες γλείφουν εκείνους που έχουν φτάσει στον τελικό γιατί νιώθουν ότι είναι δυνατοί και πως έχουν περισσότερο κόσμο έξω ή περισσότερους followers στο Instagram. Ο Ηλίας Μπόγδανος άλλαζε πολύ γρήγορα φίλους και παρέες, ανάλογα σε ποια ομάδα βρίσκεται. Είχε γίνει ένα περιστατικό στην μπλε ομάδα, ο Κόρο είχε κάνει ένα παράπονο. Ο Μπόγδανος είπε ότι δεν τον αναγνωρίζει και όταν άλλαξε ομάδα ήταν όλη μέρα μαζί του. Όλα αυτά που έλεγα για να τα μάθει ο κόσμος, ίσως κάποιες φορές τα έλεγα με περισσότερο νεύρο, γιατί έπεφτα από τα σύννεφα. Με έβγαζαν από τα ρούχα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Μάλιστα, στο τέλος, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως για νικήτρια ή νικητή θα ήθελε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ή τον Νίκο Μπάρτζη.