«Ποια είναι η κυρία; Δεν την ξέρω! Απαξιώ» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Ελέτσι για την Παναγιώταρου μετά το χωρισμό από τον Σχίζα

«Να δώσω πολλά φιλιά στον Στάθη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ποια είναι η κυρία; Δεν την ξέρω! Απαξιώ» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Ελέτσι για την Παναγιώταρου μετά το χωρισμό από τον Σχίζα

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε δημόσια έξοδο της. Η πρώην παίκτρια του Survivor, ρωτήθηκε λοιπόν, για το χωρισμό της Αλέξανδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα αλλά και την μετακόμιση της σε δικό της σπίτι - δείτε εικόνες με την μαγευτική θέα που έχει.

Η Ελίζαμπεθ, μίλησε με πολύ αιχμηρά λόγια χωρίς να διστάσει καθόλου, ενώ έδειξε καθαρά με ποιανού το μέρος είναι σε αυτό το χωρισμό.

Οι δηλώσεις της Ελέτσι για το χωρισμό Παναγιώταρου - Σχίζα

«Αλήθεια; Έλα... Δεν το πιστεύω. Ποια είναι η κυρία; Δεν την ξέρω. Απαξιώ ότι χώρισαν, δεν με πραγματικά ενδιαφέρουν καθόλου. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα σε αυτή τη γη, τη ζωή. Την έχω κάνει unfollow πριν γίνει αυτό», ανέφερε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, έπειτα από σχετική ερώτηση για το χωρισμό τους με αφορμή τα όσα είχαν γίνει ανάμεσα στην ίδια και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Από την άλλη, σχετικά με τη δήλωση της Αλεξάνδρας πως "είναι μικροπρέπεια" το infollow που της έκανε ο Στάθης Σχίζας: «Είναι ωραία απάντηση να λέει εκείνη ότι είναι μικροπρέπειες αυτά, όταν εκείνος την αποκαλεί «γυναίκα μου» και αυτή λέει ότι είναι μικροπρέπειες; Βλέπετε το ποιόν του ανθρώπου. Σας είπα δεν θέλω να μιλήσω. Δεν έχουμε καμία επαφή και καμία επικοινωνία, δεν την ξέρω καν. Να δώσω πολλά φιλιά στον Στάθη», είπε.

Unfollow έχει κάνει και ο ένας τον άλλος, ωστόσο μερικές φωτογραφίες τους είναι ενεργές

Μπορεί στην αρχή ο χωρισμός της Αλεξάνδρας και του Στάθη να φαινόταν βελούδινος, ωστόσο δεν άργησαν να έρθουν τα πάνω κάτω. Οι συνεχείς δηλώσεις της επιχειρηματία για την κατάσταση της ψυχολογίας της μετά το χωρισμό της, φαίνεται πως ενόχλησαν τον νικητή του Survivor 5.

Το ένα λοιπόν φαίνεται πως έφερε το άλλο - ενώ σίγουρα έγιναν πράγματα και άγνωστα σε εμάς - με αποτέλεσμα ο Σχίζας να κάνει unfollow την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και πολλοί λένε πως την έκανε και block, αφού σβήστηκαν μέχρι και τα σχόλια.

Μπορεί να την έκανε unfollow και να έσβησε πολλές φωτογραφίες τους, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες που έχει κρατήσει. Οι φωτογραφίες αυτές όμως, αφορούν συνεργασίες τους ή στιγμές σημαντικές για εκείνον.

Η πρώτη ανάρτηση που κράτησε είναι αυτή από τη νίκη του στο Survivor 5, η άλλη από μια συνεργασία του και η τρίτη από την συνέντευξη τους στην εκπομπή After Dark - δείτε την συνέντευξη εδώ.

Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τις έχει σβήσει όλες!