Survivor all star: «Θέλω να σου πω κάτι για το Μάριο...» - Στη φόρα το μυστικό του Πρίαμου μέσα από την αποκάλυψη της Ελευθερίας Ελευθερίου

Εκείνος δεν έχει μιλήσει ποτέ γι αυτό...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Θέλω να σου πω κάτι για το Μάριο...» - Στη φόρα το μυστικό του Πρίαμου μέσα από την αποκάλυψη της Ελευθερίας Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν καλεσμένη την Παρασκευή 12/5 στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα με την τραγουδίστρια να κάνει δηλώσεις για την παραμονή της στο Survivor all star και τα όσα είδαμε να συμβαίνουν ανάμεσα σε εκείνη και το Μάριο Πρίαμο.

Πιο αναλυτικά, όσοι μήνες και αν έχουν περάσει κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το χαρακτηρισμό της Ελευθερίου στον πρώην της, λέγοντας τον ''ντροπή της Κύπρου'' κάτι, που όπως έχει πει πολλές φορές η ίδια, δε θυμάται ότι το ξεστόμισε!

Σε κάθε περίπτωση και αυτή τη φορά η Ελευθερία Ελευθερίου δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τον Κύπριο παίκτη τονίζοντας, πως πέραν του προσωπικού τους, τον θαυμάζει για το ποιόν του, ως άνθρωπος (ο λόγος που η Ελευθερίου έκανε unfollow τον Πρίαμο).

Τα σχόλια της Ελευθερίας Ελευθερίου για όσα είχε πει για το Μάριο Πρίαμο

«Αν άλλαζα κάτι θα ήταν μόνο αυτό. Δεν το θυμόμουν...Ήταν ξεκάθαρα θέμα συναισθήματος και θέμα θυμού. Ξέρεις πολλά πράγματα, που τα είχα μαζεμένα και έλεγα «Δεν με ενδιαφέρει, δεν θα ασχοληθώ», τελικά όχι μόνο ασχολήθηκα…Όμως αν άλλαζα κάτι γυρνώντας τον χρόνο πίσω, ίσως να ήταν αυτός ο χαρακτηρισμός που είχα πει.

Θέλω να σου πω κάτι για το Μάριο, η Μαρία το γνωρίζει κιόλας...είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και όσοι το γνωρίζουν και κάτω στην Κύπρο, γνωρίζουν και το ανθρωπιστικό έργο, είναι ένα παιδί, που προσφέρει», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Ελευθερίου ''έσπασε'' τη σιωπή της για τις κρυφές συναντήσεις με τον Πρίαμο

Αποκαλυπτική ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου στη συνέντευξη, που παραχώρησε τη Δευτέρα 24/4 στο Πρωινό μας με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης να ''σπάει'' τη σιωπή της για πολλά θέματα, που έχουν συνδεθεί με το όνομά της στο Survivor all star.

Η ίδια λοιπόν, αφού ξεκαθάρισε όσα είχε πει στο Στάθη Σχίζα, καθώς πολλοί την κατηγόρησαν, πως εκείνη ήταν ο λόγος, που αποχώρησε από το παιχνίδι ο επιχειρηματίας (δείτε εδώ όσα είπε η τραγουδίστρια) έμελλε να κάνει και άλλες αποκαλύψεις!

Στη συνέχεια λοιπόν, η Ελευθερίου δεν ήταν δυνατόν να μην αναφερθεί και στο όνομα του Μάριου Πρίαμου, με τον οποίο ήταν πολύ κοντά εκτός παιχνιδιού, με τη σχέση τους εντός παιχνιδιού να είναι ομολογουμένως αμφιλεγόμενη, αφού δεν άφηναν να φανούν πολλά πράγματα.

«Ήθελα πρώτα να τοποθετηθώ τηλεοπτικά για το θέμα αυτό του Νίκου και μετά να τον υποστηρίξω. Στην παρούσα φάση, λοιπόν, τον υποστηρίζω τον Νίκο.

Δεν έχει γίνει τίποτα σε σχέση με το πώς το λέει ο Νίκος. Ο Νίκος, επειδή τον έχω ζήσει και το '21, είναι ένα παιδί που περνάει κάποια πράγματα με πολύ ωμό τρόπο. Το ρήμα με ενόχλησε. Δεν κρύψαμε ποτέ τις συναντήσεις μας με τον Μάριο, γιατί θέλαμε να περάσουμε χρόνο μαζί, να μιλήσουμε για πράγματα που τηλεοπτικά δεν θέλαμε να τα πούμε και είναι απόλυτα λογικό.

Ο Νίκος δεν θα βγει ποτέ μόνος του να πει κάτι αν δεν υπάρχει από πίσω μία πλάτη. Δεν ήταν μόνος του ο Νίκος σε όλο αυτό. Υπήρχε από πίσω η υποστήριξη του Στάθη και του Σπύρου, όπου ο Σπύρος τώρα έρχεται και τα αναιρεί όλα αυτά. Με τον Μάριο δεν είχε συμβεί κάτι ποτέ, τότε με αυτόν τον άνθρωπο πέρασα κάποιες στιγμές, χρόνο μαζί και μιλάγαμε... Δεν υπήρχε ερωτική σχέση. Ο Νίκος απλά το λέει ωμά. Αυτός είναι που με πείραξε. Είναι η λέξη και ο τρόπος που το είπε. Δεν είναι σωστό να το λες με αυτόν τον τρόπο. Το ότι εγώ είχα περάσει χρόνο με τον Μάριο μπροστά σε όλους, off camera, χωρίς να κρυφτούμε, δεν το έκανα κρυφά, αλλά όχι έτσι όπως το είπε ο Νίκος. Το να δώσεις μία αγκαλιά με τον άλλο, συμπαράστασης για πράγματα που έχουν γίνει είναι διαφορετικό.

Το έχω κλειδώσει αυτό το πράγμα. Το έχω συγχωρέσει. Μέχρι εκεί. Ήταν κάτι πάρα πολύ φρέσκο αυτό που είχαμε, με πλήγωσε πάρα πολύ ο τρόπος που έγινε, αλλά λόγω και των χρόνων γνωριμίας που έχουμε με αυτόν τον άνθρωπο, δεν μπορείς από τη μία στιγμή στην άλλη να τον ακυρώνεις και τελείωσε από τη ζωή σου. Καλώς ή κακώς περάσαμε κάποιες στιγμές. Ο Μάριος μέσα στο παιχνίδι λειτουργεί με έναν πολύ ατομικό τρόπο και διπλωματικό, το οποίο εμένα δεν με εξυπηρετεί, δεν βλέπει τίποτα συναισθηματικά. Εμένα αυτό δεν μου κάνει. Μέσα από το παιχνίδι δοκιμάστηκαν και κάποια πράγματα», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για το Μάριο Πρίαμο.

Όσον αφορά για το αν θέλει να δει νικητή τον Μάριο, είπε: «Πρέπει να συνέλθει λίγο αγωνιστικά».