Survivor: «Μεταξύ μας, αντιπαθιόμασταν, ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια» - Τρομερή αμηχανία με την αποκάλυψη της Ανθής Σαλαγκούδη σε πρώην συμπαίκτη της

«Εγώ δεν σε αντιπαθούσα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor: «Μεταξύ μας, αντιπαθιόμασταν, ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια» - Τρομερή αμηχανία με την αποκάλυψη της Ανθής Σαλαγκούδη σε πρώην συμπαίκτη της

Η Ανθή Σαλαγκούδη εδώ και καιρό έχει επιστρέψει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή στο Action 24, Κουβέντα να γίνεται, δίπλα στον Γιώργο Παγάνη και το Σάββατο 13/5 βγήκε στον αέρα με καλεσμένο της τον Γιώργο Κοψιδά. Οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά, κι αυτό γιατί συμμετείχαν την ίδια χρονιά στο Survivor.

Όταν, όμως ξεκίνησε η συζήτησή τους, εκείνη του εξέφρασε την αντιπάθεια που έτρεφε για εκείνον, ωστόσο ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να της απαντήσει το ίδιο. Πιο συγκεκριμένα, της εξήγησε πως όταν βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο στις τότε άθλιες συνθήκες, την συμπαθούσε και δεν δίστασε να της το πει δημόσια, με το κλίμα να γίνεται αρκετά αμήχανο.

Διαβάστε επίσης: «Δεν θα μου λείψουν...» - Τα "καρφιά" της Ανθής Σαλαγκούδη μία ανάσα πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star

Η αμηχανία του Γιώργου Κοψιδά με την αποκάλυψη της Ανθής Σαλαγκούδη για την συνύπαρξή τους στο Survivor

Γ.Π.: Βγάζεις μια εικόνα αγαθού γίγαντα.

Α.Σ.: Θα σας πω εγώ που ήμουν μαζί του στο Survivor αν ήταν αγαθός γίγαντας. Γίγαντας ναι, αγαθός τώρα πως το εννοούμε; Δεν ξέρω. Μεταξύ μας, ας πούμε, τηλεοπτικά αντιπαθιόμασταν μέσα στο παιχνίδι. Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια στο τηλεοπτικό κοινό.

Γ.Κ.: Εγώ δεν σε αντιπαθούσα στο Survivor, δεν ξέρω αν εσύ με αντιπαθούσες.

Α.Σ.: Αλήθεια; Επειδή εγώ σε αντιπαθούσα.

Γ.Κ.: Μην κοιτάς αυτό που βγαίνει αλλά αυτό που ζήσαμε εμείς. Εκεί μέσα θυμάσαι πολύ καλά ότι λόγω της κατάστασης και της πείνας όλα μεγεθύνονται και όλα είναι στον υπερθετικό βαθμό και αυτό είναι παραπλανητικό. Δεν είναι η αλήθεια.

Α.Σ.: Εννοώ, ρε παιδί μου, ότι δεν ήμασταν κοντά. Δεν ήσουν από τους αγαπημένους μου και δεν ήμουν και εγώ από τους αγαπημένους σου. Όχι ότι σε αντιπαθούσα ως άνθρωπο.

Γ.Κ.: Αυτό εντάξει. Άλλο αυτό και άλλο η αντιπάθεια. Πας στα δύο άκρα. Δηλαδή με κάποιους ανθρώπους έρχεσαι πιο κοντά, με κάποιους δεν είσαι τόσο κοντά αλλά δεν σημαίνει ότι αντιπαθιέστε κιόλας

Α.Σ.: Εν είδει αστείου το είπα ότι αντιπαθιόμασταν. Εγώ όμως θέλω να σου πω ότι πριν μπω στο παιχνίδι, που με ρωτούσαν «με ποιον θα ήθελες να κάνεις παρέα» και «με ποιον θα κολλούσες;», εσένα έλεγα πάντοτε. Γιατί επίσης μου κάνει πολύ καλή εντύπωση, το είχαμε συζητήσει και μέσα στο παιχνίδι, η ευαισθησία που έχεις σχετικά με τα ζώα.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Η ατάκα του Λιανού που προκάλεσε την αντίδραση της Ανθής Σαλαγκούδη