«Δεν της αρέσει να βλέπει τη ζωή της στα μανταλάκια, στεναχωρήθηκα» - Η εξομολόγηση της Αργυριάδου για την διαμάχη Μαραντίνη & Χρηστίδου

«Η καρδιά μου ζορίζεται»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά και η δικαστική τους διαμάχη είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα προς συζήτηση τις τελευταίες ημέρες κι αυτό γιατί ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για τα οικονομικά ζητήματα που προέκυψαν μετά τον χωρισμό ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην του, κάτι που δυσαρέστησε την ίδια και γι' αυτό προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση (δείτε την εδώ).

Έκτοτε, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν την άποψή τους γι' αυτό και το Σάββατο 13/5 μάλιστα, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, μίλησε η Μαίρη Αργυριάδου, φίλη της παρουσιάστριας και πρώην συνεργάτιδά της, η οποία δήλωσε πως καλά έκανε που εξήγησε και την πλευρά του ο καλλιτέχνης, αλλά δεν της άρεσε ο τρόπος που έγινε αυτό.

Η αναφορά της Μαίρης Αργυριάδου για την Χρηστίδου και τον Μαραντίνη μετά την συνέντευξη

«Στεναχωριέμαι, πρώτον γιατί ήξερα τα παιδιά και δεύτερον επειδή δεν μου αρέσει ένας μεγάλος έρωτας, που έχει δώσει και δύο καρπούς, να φτάνει σε αυτό το σημείο. Αυτά είναι θέματα των δικαστηρίων, δεν μου αρέσει, με στεναχωρεί, με θλίβει. Με τη Σίσσυ συνεργαζόμασταν και είχαμε περισσότερες σχέσεις. Επειδή ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν της αρέσει να βλέπει τη ζωή της στα μανταλάκια, στεναχωρήθηκα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου: «Εφόσον είναι κάτι που την πειράζει, καλά κάνει και προβαίνει σε αυτές τις δηλώσεις».

Έπειτα πρόσθεσε για τα λόγια του Θοδωρή Μαραντίνη: «Είναι πολύ στενάχωρα αυτά. Προφανώς και ήθελε καιρό τώρα να μιλήσει απλά όχι έτσι. Η καρδιά μου ζορίζεται».

«Υπήρξε ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και ήταν πολύ οκ και στον χωρισμό τους όταν τους γνώρισα. Τώρα που το βλέπω αυτό, δεν μου αρέσει, δεν θέλω», κατέληξε.