Eurovision: «Thank you next» - Η απίστευτη αντίδραση των παρουσιαστή του Riκ στο 4 της Ελλάδας στην Κύπρο

Η αιχμηρή ανάρτηση του Τάσου Τρύφωνος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision: «Thank you next» - Η απίστευτη αντίδραση των παρουσιαστή του Riκ στο 4 της Ελλάδας στην Κύπρο

Μπορεί στην Ελλάδα να παρουσίαζαν τον τελικό της Eurovision η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά, ωστόσο στην Κύπρο μέσα από το Rik παρουσιαστές ήταν η Μελίνα Καταγεωργίου και ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς και περίμεναν πως και πως την βαθμολογία μας.

Όταν ωστόσο ο Φώτης Σεργουλόπουλος βγήκε στον αέρα για να ανακοινώνει τους βαθμούς, και οι δυο παρουσιαστές έπαθαν σοκ μόλις είδανε πως η ελληνική επιτροπή (που αποτελείται από 5 ανθρώπους) έδωσε στον Andrew Lambrou 4, ενώ το 12άρι στην Βέλγιο - δείτε τι γράφτηκε στο twitter.

Η αντίδραση των παρουσιαστών του Rik στην βαθμολογία της Ελλάδας στην Eurovision

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι έτοιμος να χαρίσει ένα 12αρι..», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς, με την Μελίνα Καταγεωργίου να συνεχίζει «Όχι στην Κύπρο πάντως, η Κύπρος έχει πάρει 4 βαθμούς από την κριτική επιτροπή της Ελλάδας». «Τους δίνει συγχαρητήρια με την πιο γνωστή νότα από το συρτάκι στο Βέλγιο ενώ η 5μελης κριτική επιτροπή στην Ελλάδα έδωσε 4 βαθμούς στην Κύπρο», συνέχισε.

«Thank you next, πάμε στην επόμενη και πολύ κράτησε», σχολίασε ο Ταραμουντάς στην συνέχεια.

Η αιχμηρή ανάρτηση του Τάσου Τρύφωνος

Αντίθετoς στο 4άρι της ελληνικής επιτροπής στην Κύπρο, ήταν ο Τάσος Τρύφωνος ο οποίος πρόσφατα είχε παρεξηγηθεί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για παλιά βαθμολογία της Κύπρου προς την Ελλάδα.

«Αν η Ελλάδα έδινε το 12αρι στην Κύπρο που αντικειμενικά το άξιζε η Κύπρος θα τερμάτιζε στην πρώτη δεκάδα. Κρίμα. Μπράβο στον @AndrewLambrou3!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο twitter.

Να σημειωθεί πως η ΕΡΤ δέχεται "χτυπήματα" από παντού, αφού και όσον αφορά την τηλεθέαση, φέτος ο τελικός της Eurovision σημείωσε τα πιο χαμηλά ποσοστά από κάθε άλλη χρονιά εδώ και πάρα πολλά χρόνια.