Eurovision: «Δεν το χωνεύω! Είναι αδιανόητο να χάσουμε τη δεκάδα για το 12άρι» - Έξαλλη η Ελευθερίου με το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο

«Όλη η Ευρώπη στέλνει μηνύματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision: «Δεν το χωνεύω! Είναι αδιανόητο να χάσουμε τη δεκάδα για το 12άρι» - Έξαλλη η Ελευθερίου με το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο

Από την Μεγάλη Βρετανία βγήκε ζωντανά η Κάλια Ελευθερίου για να σχολιάσει το 4 που έβαλε η ελληνική επιτροπή στον Andrew Lambrou που εκπροσωπούσε την Κύπρο στον τελικό της Eurovision. Η παρουσιάστρια από το πρώτο κιόλας λοιπόν έδειξε την απογοήτευση της.

Μιλούσε ασταμάτητα χωρίς να ακούει τι της λένε, δηλώνοντας σοκαρισμένη με την κίνηση αυτή της Ελλάδας, καθώς τόσα χρόνια η μια χώρα στήριζε την άλλη στον μουσικό διαγωνισμό.

Το ξέσπασμα της Κάλια για τον βαθμό στην Eurovision

«4; 4; Δεν λέω καλημέρα! 4; Παραμιλώ από χθες το βράδυ. Όλη η Ευρώπη στέλνει μηνύματα και μου λέει “δεν γίνεται, δεν γίνεται 4”. Να πω καλημέρα καταρχάς. Να σας πω κάτι; Εκείνη την στιγμή που η Ελλάδα και η Κύπρος ανταλλάζουν 12άρια. Εκείνη την στιγμή γιουζαρίζουν μέσα στο γήπεδο. Και έλεγα ότι η Ευρώπη δεν θα καταλάβει ποτέ τη σχέση μας, είμαστε αδέρφο. Και έρχεται 4! Δεν μπορώ να το διανοηθώ το 4. Τόσο καιρό λέμε στα social media για το τραγούδι, ο Andrew έδωσε την ψυχή του στην σκηνή, άλλες χώρες έδωσαν 10άρια και η Ελλάδα μας έδωσε 4. Δεν το χωνεύω!», είπε αρχικά σε έντονο ύφος και φανερά σοκαρισμένη η παρουσιάστρια από την Κύπρο.

«Κύπρο σου ζητάμε συγγνώμη, πρέπει να πούμε εμείς», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που νωρίτερα έκανε το δικό του ξέσπασμα εναντίον της ΕΡΤ και της ελληνικής επιτροπής.

«Είναι αδιανόητο να χάσουμε τη δεκάδα για εκείνο το 12άρι. Η Κύπρος θα ήταν στην 10η θέση, μπορεί και 9η, εάν η Ελλάδα έδινε το 12άρι. Δεν ξέρω αν αυτό δεν μετράει για την Ελλάδα, αλλά για την Κύπρο που πέρυσι δεν περάσαμε τελικό, η 10η θέση για εμάς είναι πολύ σημαντική και το τραγούδι μας το άξιζε, ήταν πολύ ωραίο, όλοι στην αρένα ούρλιαζαν και έγραφαν comment για τον Andrew έρχεται η Ελλάδα και βάζει 4», ολοκλήρωσε μετά από λίγο η Κάλια Ελευθερίου μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα της.

Δείτε επίσης: «Thank you next» - Η απίστευτη αντίδραση των παρουσιαστή του Riκ στο 4 της Ελλάδας στην Κύπρο