Τρεις γενιές μαζί: «Σε ευχαριστώ Θεέ μου που με έκανες μαμά» - Η συγκινητική φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με την μητέρα και τις κόρες της

Έτσι γιόρτασε την Γιορτή της Μητέρας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα ήθελε πολύ να γίνει μανούλα και πριν από ένα χρόνο περίπου κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε (δείτε εδώ την σπάνια εξομολόγησή της για τα προβλήματα κατά την εγκυμοσύνη). Έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της και από τότε όλη της η ζωή περιστρέφεται γύρω τους.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην κάνει μία αναφορά στη μητρότητα σήμερα, Κυριακή 14/5 που είναι και η γιορτή της μητέρας. Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τα παιδιά της, αλλά και την μητέρα της, για να την τιμήσει και την συνόδευσε με ένα τρυφερό κείμενο.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για την γιορτή της μητέρας

«Ένα μεγάλο φιλί σε όλες τις μαμάδες του κόσμου!!! Σ' ευχαριστώ Θεέ μου, που με έκανες μαμά και άλλαξες τη ζωή μου και με ευλόγησες με αυτά τα μοναδικά πλάσματα! Σ' ευχαριστώ μαμά μου που είσαι ΠΑΝΤΑ εκεί! Ποσό πολύ σε κατάλαβα από τότε που έγινα κ εγώ μαμά. Χρόνια μας πολλά μανούλες», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: Πως έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης - Η αυστηρή διατροφή της Χριστίνας Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα μητέρα παιδιά
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Το μέρος που έχει μετακομίσει προσωρινά με την οικογένειά της

Εδώ και λίγο καιρό είναι γνωστό πως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακαινίζουν το σπίτι στο οποίο έμεναν, μεγαλώνοντας τους χώρους και προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες των δίδυμων παιδιών τους (δείτε εδώ το διώροφο κτίριο με τις τεράστιες τζαμαρίες που σχεδιάζουν). Αυτό σημαίνει πως το η οικογένεια δεν μπορεί να μένει σε αυτό όσο γίνονται εργασίες, γι' αυτό και έχουν προχωρήσει σε μία προσωρινή μετακόμιση.

Και δεν διάλεξαν ένα οποιοδήποτε μέρος! Μπορεί οι δυο τους να μην είχαν αποκαλύψει μέχρι σήμερα, Σάββατο 13/5, που βρίσκονται, όμως ένα story της καλής τους φίλης, Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου, πρόδωσε την τοποθεσία τους.

Πιο συγκεκριμένα, η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου αποφάσισε να επισκεφθεί τους φίλους της και να παίξει με τις κόρες τους, όπως φαίνεται σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως νωρίτερα είχε δημοσιεύσει και μία εικόνα από την θέα του σπιτιού αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται σε νησί και μάλιστα στην Αντίπαρο, προδίδοντας με αυτό τον τρόπο την αλήθεια.

Η οικογένεια Τανιμανίδη έχει νοικιάσει έναν πολύ όμορφο με πισίνα και θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και οι ακόλουθοί τους "τρελαίνονται"!

Μπόμπα Τανιμανίδης Αντίπαρος μετακόμιση

Μπόμπα Τανιμανίδης Αντίπαρος