«Τη γλίτωσα στο "και πέντε"» - Στο νοσοκομείο η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, την πρώην σύζυγο του Βασίλη Μπισμπίκη, διότι, όπως εξήγησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό με μία ανάρτηση, βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς η υγεία της επιδεινώθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ της μία φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο βρίσκεται, κρατώντας το κεφάλι της με το χέρι της και ενημέρωσε στην λεζάντα αυτής το κοινό που την παρακολουθεί για την κατάστασή της.

Διαβάστε επίσης: Νέα ζωή για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη - Το ανακοίνωσε 1 χρόνο μετά το διαζύγιο από τον Βασίλη Μπισμπίκη

Γιατί βρίσκεται στο νοσοκομείο η πρώην του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για το τι συνέβη, ωστόσο εξήγησε πως περνάει πολύ πρωτόγνωρες και δυσάρεστες στιγμές, αποκαλύπτοντας πως κατάφερε να σωθεί την τελευταία στιγμή.

«Με βλέπω και με απαθανατίζω πρώτη φορά μετά από τρεις μέρες που ήμουν «απέναντι» και τη γλίτωσα στο «και πέντε». Αυτό πόνεσε πολύ! Η ζωή αλλωστε δεν είναι δίκαιη. Υγεία σε όλους!», έγραψε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί περαστικά και να της δώσει δύναμη.

Διαβάστε επίσης: «Τώρα το νιώθω ότι είμαι η καλύτερη» - Η όλο νόημα ανάρτηση της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη νοσοκομείο
Instagram / Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο με τον ηθοποιό

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στην Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε πρόσφατα ο γνωστός σχεδιαστής, Νίκος Αποστολόπουλος. Ο ίδιος, μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο από την εν διαστάσει σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Την ίδια στιγμή, μίλησε και για την σχέση του ηθοποιού με την Δέσποινα Βανδή.

«Γνωρίζω ότι ο Βασίλης και η Κωνσταντίνα δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο. Αν υπάρχει τέτοιο πάθος, ζήσε το κρυφά, δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται κανένας. Αυτή είναι η γνώμη μου για την σχέση του ζευγαριού Βανδή – Μπισμπίκη. Η Κωνσταντίνα είναι ένα καλό, ευχάριστο και χαρούμενο παιδί. Με τον Βασίλη παντρεύτηκαν από πολύ μεγάλο έρωτα, είναι μια κούκλα, δύο μέτρα ύψος, ζωντανός και με μεγάλη ενέργεια άνθρωπος. Όταν έχεις ένα δεκάχρονο αγόρι, πιστεύω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου απέναντι στο παιδί, απέναντι στην γυναίκα που είχες.

undefined

Διαβάστε επίσης: Τον ξεφτίλισε δημόσια - Η αποστομωτική ανάρτησή της πρώην συζύγου του Μπισμπίκη για το βίντεο με τη Βανδή

Θα πρέπει να ήταν πολύ καψούρης για να το κάνει αυτό, πρέπει να μην ξέρεις που πατάς και πού βρίσκεσαι για να είσαι τόσο εξωστρεφής στον έρωτα. Πρέπει να είσαι διακριτικός, τα εν οίκω μη εν δήμω. Όταν δεν έχει λήξει μια κατάσταση, δεν κάνεις τόσο προβεβλημένες κινήσεις. Κρεμάς μια ιστορία στα «μανταλάκια», όταν πια έχει λήξει, έχεις πάρει διαζύγιο κι έχει το παιδί σου απόλυτη συνείδηση της κατάστασης γιατί υπάρχουν το σχολείο, οι συμμαθητές, το μπούλινγκ… Είναι περίεργα σήμερα. Διαζύγιο δεν έχουν πάρει εδώ κι ενάμιση χρόνο που δεν είναι μαζί. Πιστεύω να πάρουν διαζύγιο κάποια στιγμή. Οι σχέσεις τους είναι οκ, δεν είναι κακές. Κάθε Σαββατοκύριακο το έχει το παιδί ο πατέρας του», είπε χαρακτηριστικά γνωστός σχεδιαστής.