«Ζω ένα πολύ παράξενο στάδιο της ζωής μου...» - Η εξομολόγηση του Ιωάννη Παπαζήση για την προσωπική του ζωή

«Ορκίστηκα ότι θα απολαύσω οτιδήποτε στη ζωή μου ακόμα και τις μαύρες στιγμές»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ζω ένα πολύ παράξενο στάδιο της ζωής μου...» - Η εξομολόγηση του Ιωάννη Παπαζήση για την προσωπική του ζωή

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, το μεσημέρι της Κυριακής 14/5 και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Ναταλία Γερμανού, καθώς μίλησε για την καριέρα του και τα επαγγελματικά του σχέδια, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, προχώρησε σε μία πρωτοφανή αποκάλυψη για την φάση της ζωής στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή, εξηγώντας πως διανύει μία πολύ περίεργη περίοδο, η οποία ήρθε αμέσως μετά την επιτυχία και την δόξα, την προσωπική και την επαγγελματική, που ο ίδιος ονομάζει ως φωτεινή στιγμή.

Η αποκάλυψη του Ιωάννη Παπαζήση για την προσωπική του ζωή

«Ο συγκεκριμένος ρόλος έχει ένα θέμα το οποίο με απασχόλησε πάρα πολύ, γιατί στους τηλεοπτικούς ρόλους, να λέμε την αλήθεια, οι καλλιτέχνες δουλεύουμε λιγότερο. Δεν μας δίνεται ο χώρος και ο χρόνος να δουλέψουμε περισσότερο. Εδώ, λοιπόν, μπήκα στη διαδικασία να παίξω έναν ρόλο που το κυρίαρχο κομμάτι είναι ότι ο άνθρωπος αυτός πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας», είπε αρχικά για τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά "Όρκος".

Διαβάστε επίσης: «Έχω εξηγήσει στο παιδί μου...» - Έτσι ανακοίνωσε ο Παπαζήσης στο γιο του τη σχέση του με την Παντούση

Και έπειτα αποκάλυψε: «Χωριζόμαστε σε εποχές, σε περιόδους. Αυτή τη στιγμή ζω το καλό και το κακό ταυτόχρονα, είμαι σε αυτή την εποχή. Πέρασα ένα πολύ φωτεινό σημείο και τώρα ζω ένα πολύ παράξενο στάδιο της ζωής μου. Και αυτό περαστικό είναι. Κάθε πράγμα στον καιρό του, έτσι δεν πάει;

Ορκίστηκα ότι θα απολαύσω οτιδήποτε στη ζωή μου ακόμα και τις μαύρες στιγμές. Έχω αρχίσει να εκτιμώ πολύ εμένα, τη ζωή μου και όσα έχω κάνει. Έπαψα να είμαι παιδί του ονείρου, είμαι παιδί της απόλαυσης. Παλιά δεν το είχα, το είχα σαν ιδέα. Ήμουν παιδί του ονείρου αλλά πάντα είχα πάθος με τη δουλειά. Όταν είσαι νέος να κατακτήσεις, να κερδίσεις τον εαυτό σου».

«Με συγκινεί και το να πει κάποιος ότι είμαι καλός ηθοποιός και ότι είμαι καλός άνθρωπος. Μου λείπει περισσότερα τα τελευταία χρόνια το να έχω απέναντί μου έναν άνθρωπο και ξέρει ότι μιλάει με ένα παιδί που έχει καλές προθέσεις σε αυτή τη ζωή. Αγάπησα πολύ το καλό στη ζωή μου. Ό,τι σκοτάδια και αν μου έφεραν εγώ ήμουν πάντα στο φως», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Διαβάστε επίσης: «Είναι πολύ...» - Η αποκάλυψη της Βανέσας Αδαμοπούλου για το πώς πήρε ο γιος της τον χωρισμό από τον Παπαζήση