«Είναι καιρός νομίζω να...» - Ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσε τα ευχάριστα για την προσωπική του ζωή

Επιβεβαίωσε τις φήμες για το MasterChef

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι καιρός νομίζω να...» - Ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσε τα ευχάριστα για την προσωπική του ζωή

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, εντόπισε τον Πάνο Ιωαννίδη την Κυριακή 14/5 και έτσι ο ίδιος παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στο κανάλι, προχωρώντας σε πολλές αποκαλύψεις για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο MasterChef 7 το οποίο μπορεί τηλεοπτικά να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο τα γυρίσματα έχουν τελειώσει, με αποτέλεσμα ο διάσημος σεφ να καλείται να απαντήσει για τους δύο παίκτες του τελικού (δείτε εδώ ποιοι είναι), ενώ απάντησε και για τον γιο του, ο οποίος έγινε ενός έτους (δείτε εδώ την φωτογραφία από τα γενέθλιά του), εξηγώντας πως σύντομα θα γίνει και η βάφτισή του.

Η αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη για την βάφτιση του γιου του

«Τρέχω συνεχόμενα! Ευτυχώς τελείωσαν τα γυρίσματα του MasterChef για εμάς, μένει μόνο ο τελικός που θα είναι live. Θα είναι σίγουρα μέσα στον Ιούνιο. Την ακριβή ημερομηνία δεν τη γνωρίζουμε, γιατί έχει να κάνει και λίγο με τις εκλογές, το ξέρει μόνο το κανάλι», είπε αρχικά, ενώ για την Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα, που φημολογείται πως είναι τα πρόσωπα που φτάνουν μέχρι το τέλος, δήλωσε: «Δε μπορώ να το επιβεβαιώσω, γιατί είμαστε ακόμη τηλεοπτικά πίσω και υπάρχουν κι άλλοι παίκτες».

Όσον αφορά τον επόμενο κύκλο, επισήμανε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα νούμερα τηλεθέασης και εμείς, αλλά και το κανάλι, γιατί φέτος ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Γίνονται συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο με την ίδια ομάδα, αλλά είμαι ανοιχτός σε συζητήσεις για να κάνω και κάτι μόνος μου ανά πάσα στιγμή».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του, εξήγησε: «Πρόσφατα κάναμε τα πρώτα γενέθλια του γιου μου. Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι, είναι καιρός νομίζω να βαφτιστεί το παιδί».