«Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, αισθανόμασταν μία ασφάλεια...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το OPEN

«Ακόμα δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, αισθανόμασταν μία ασφάλεια...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το OPEN

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το κανάλι του OPEN κι αυτό διότι μέρες μετά από αυτή την απόφαση και την ανακοίνωση άρχισαν να βγαίνουν πολλά από όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο στη φόρα (δείτε εδώ όλη την αλήθεια).

Η απόφαση αυτή, άλλωστε, επηρέασε πολύ και τους συνεργάτες του στον σταθμό και οι ίδιοι καλούνται πολλές φορές να δώσουν απαντήσεις στις κάμερες για το γεγονός. Η Ελένη Τσολάκη, μάλιστα, μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα, την Δευτέρα 15/5, εξηγώντας ποια είναι τα συναισθήματά της, ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Οι νέες δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το OPEN

«Θα είμαι ειλικρινής. Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό και για μένα και για όλους στον σταθμό. Αισθανόμασταν μία ασφάλεια που ήταν στον σταθμό και που συνεργαστήκαμε όσο διάστημα ήταν εκεί. Από δω και πέρα, εύχομαι και ξέρω ότι θα έχει όλη την καλή επιτυχία που του αξίζει, όμως επειδή είναι πολύ πρόσφατο όλο αυτό, δεν ξέρω πώς εξελίσσονται τα πράγματα», είπε αρχικά για τον Γιάννη Λάτσιο.

Και συμπλήρωσε: «Κάθε αλλαγή σε ένα κομβικό σημείο μιας συνεργασίας, μιας κουβέντας είναι δύσκολη να τη διαχειριστείς. Πηγαίνουμε όλοι όπως πηγαίνουν τα πράγματα. Ακόμα δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια, οπότε ότι και να πω δεν ξέρω αν θα ισχύει αύριο».

Σχετικά με τα δικά της βήματα στον χώρο, εξήγησε: «Εγώ έκανα τις συζητήσεις μου για την εκπομπή αυτή, έχουν σταματήσει για την ώρα, λόγω αυτής της αλλαγής. Για το μέλλον, είμαι επαγγελματίας και έχω κληθεί να κάνω πολλά πράγματα. Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή και έχει την απόλυτη προσοχή μου είναι το Οpen Weekend».

Η ίδια στη συνέχεια μίλησε και στο Πρωινό μας, συμπληρώνοντας:

«Ακόμα δεν θέλω να μιλήσω για την γεύση που μου αφήνει αυτή η χρονιά φτάνοντας σιγά σιγά στο τέλος. Μέχρι στιγμής είναι γλυκιά, έχουμε όμως 1,5 μήνα ακόμα».

«Πάντα όταν φεύγει ένας άνθρωπος με αυτή την ιστορία, τον γνωρίζουμε πολλά χρόνια και του έχουμε εμπιστοσύνη, για εμάς είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη. Δεν ήταν κάτι που το περιμέναμε, δεν το ξέραμε καθόλου. Σίγουρα μια αποχώρηση δημιουργεί μια αναστάτωση, σου αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα».

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για τον αντικαταστάτη του

Την Πέμπτη 11/5 έγινε γνωστό, με μία ξαφνική ανακοίνωση, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, πως ο Γιάννης Λάτσιος αποχωρεί οριστικά από το κανάλι του OPEN και πως η συνεργασία αυτή έλαβε τέλος. Την Παρασκευή 12/5, ωστόσο, ο συγκεκριμένος σταθμός προχώρησε σε μία άλλη ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας ποιος είναι ο αντικαταστάτης του.

Το ρόλο του Μη Εκτελεστικού προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, λοιπόν, τον αναλαμβάνει ένας άλλος άντρας και στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο ίδιος έχει στόχο να βοηθήσει τους καναλάρχες να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για το OPEN.

«Η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει ότι ο κος Artur Davidian αναλαμβάνει ως Μη Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του καναλιού. O κος Davidian θα συνεργαστεί στενά με όλες τις Διευθύνσεις και τα στελέχη του σταθμού για την επίτευξη των νέων στρατηγικών στόχων του OPEN», επισημαίνει η ανακοίνωση.