«Μιλήσαμε και μου είπε κάτι που μου έκανε εντύπωση, ότι ο Θοδωρής...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την Χρηστίδου

Η επικοινωνία που είχαν επί προσωπικού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μιλήσαμε και μου είπε κάτι που μου έκανε εντύπωση, ότι ο Θοδωρής...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την Χρηστίδου

Στην εκπομπή Happy Day του ALPHA πρόβαλλαν τις δηλώσεις που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στο BreakfastStar λίγο μετά την συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μιλώντας σχετικά με την δικαστική τους διαμάχη μετά το διαζύγιο.

«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη όπως καταλαβαίνεις. Φαντάζομαι όλοι το καταλαβαίνουν. Έβγαλα αυτή την ανακοίνωση, γιατί εγώ δε μπορώ να το παίξω αυτό το παιχνίδι, ούτε θέλω, ούτε το έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου, ούτε πρόκειται... Δεν υπάρχει καμία περίπτωση! Προφανώς ειπώθηκαν τεράστια ψέματα. Αν ίσχυαν όλα όσα ειπώθηκαν, δεν θα υπήρχαν κι αυτές οι αποφάσεις της δικαιοσύνης», είπε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της.

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με την Σίσσυ Χρηστίδου για πολύ ώρα, μιλώντας για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η συνομιλία της Τσιμτσιλή με την Χρηστίδου

«Μιλήσαμε ώρα στο τηλέφωνο εκείνη την ημέρα και το πρωί που σας είπα κάποια πράγματα που ένιωθε και αισθανόταν. Kαι μιλήσαμε και μετά και μου είπε ότι όλες οι πλευρές ήξεραν ότι επί της ουσίας δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί θέλω να προστατέψει τα παιδιά μου

Ο Θοδωρής είπε κάποια πράγματα ήταν δική του επιλογή, το ότι δεν ισχύουν, φαίνεται από τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν βγει, αλλά εγώ να βγω, να εκθέσω τον πατέρα των παιδιών μου και να πω πράγματα που θα μείνουν στο διαδίκτυο και που θα τα στεναχωρήσουν και θα μπουν στη διαδικασία να θεωρήσουν ότι οι γονείς τους έρχονται σε μια δημόσια κόντρα, δεν θα το κάνω ποτέ

Μάλιστα μου είπε κάτι που μου έκανε εντύπωση, ότι ο Θοδωρής ήξερε αυτό ότι δεν θα σηκώσει το γάντι για μια τέτοια δημόσια κόντρα», αποκάλυψε η παρουσιάστρια στον αέρα του Happy Day.