«Ξέραμε Σεπτέμβρη ότι βγαίνουμε και...» - Η σπόντα του Δημήτρη Παπανώτα για την Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα του Happy Day

Η αναφορά στην συνεργασία τους που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ξέραμε Σεπτέμβρη ότι βγαίνουμε και...» - Η σπόντα του Δημήτρη Παπανώτα για την Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα του Happy Day

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη για την συνεργασία του με την Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε το πρωί της Τρίτης 16/5 ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από την εκπομπή Happy Day. Αφορμή για αυτό, στάθηκε το θέμα συνεργασίας της Μπέττυς Μαγγίρα με το OPEN.

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του OPEN δεν δίστασε να αναφερθεί στον Γιάννη Λάτσιο που αποχώρησε πρόσφατα από το κανάλι (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού), στην Ελένη Τσολάκη, εξίσου παρουσιάστρια του ίδιου καναλιού στην πρωινή ζώνη του ΣΚ, αλλά και στο τι μέλλει γενέσθαι με την δική της εκπομπή από του χρόνου, μιας και πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Ο Δημήτρης Παπανώτας, λοιπόν, με αφορμή όλα αυτά, μίλησε για την ανεπιτυχή και ανολοκλήρωτη συνεργασία του με την φετινή παρουσιάστρια του My Style Rocks.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Παπανώτα για την συνεργασία με την Κατερίνα Καραβάτου που δεν ολοκληρώθηκε

«Θέλω να σου πω ότι με την Καραβάτου ξέραμε Σεπτέμβρη ότι βγαίνουμε και σε μία εβδομάδα δεν βγήκαμε... Ποιο το Κους Κους το μεσημέρι που έσκιζε και δεν ήταν μια εκπομπή που να πεις ότι φυτοζωούσε… Γι' αυτό σου λέω ότι θα δούμε.. Πάντως βλέπω χαλαρή την Μπέττυ κι αυτό είναι το σημαντικό... Τέλος πάντων όλα να πάνε καλά» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Συμβαίνει αυτό. Κι εγώ στον ΑΝΤ1 ήξερα ότι θα κάνω το πρωινό το καλοκαιρινό και βγήκα κι έκανα βραδινό κι η Χριστίνα Λαμπίρη είχε κάνει πιλότο, είχε τίτλους αρχής και δεν βγήκε η εκπομπή της» δήλωσε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.