«Κάθε εβδομάδα χάνω ένα παιδί, έχω 100 εραστές» - Οργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με δημοσιεύματα

«Θα ήθελα αυτό το περιοδικό να μην ξαναναφερθεί στη δική μου εκπομπή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάθε εβδομάδα χάνω ένα παιδί, έχω 100 εραστές» - Οργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με δημοσιεύματα

Με αφορμή δημοσίευμα γνωστού περιοδικού, σχετικά με την Μαρία Καρρά, χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, αναφέροντας πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και ζει με νέο σύντροφο στο Μαϊάμι, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε.

Αφορμή στάθηκε το εν λόγω περιοδικό, που όπως είπε οργισμένη στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, κάθε εβδομάδα γράφουν ψεύδη τόσο για την ίδια, όσο και για όλους τους συνεργάτες της και πρόσωπα που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην τηλεόραση.

To ξέσπασμα της Καινούργιου για τα δημοσιεύματα

«Συγγνώμη να σου πω κάτι, εγώ στο Χάι, κάθε εβδομάδα είμαι έγκυος, κάθε εβδομάδα χάνω ένα παιδί, κάθε εβδομάδα έχω 100 εραστές και δεν ξέρω τι άλλο. Όπως και για όλους τους συνεργάτες μου, ο Ανδρέας πεθαίνει κάθε εβδομάδα, ο ένας είναι έτσι και ο άλλος αλλιώς. Θα ήθελα αυτό το περιοδικό να μην ξαναναφερθεί στη δική μου εκπομπή», ανέφερε αρχικά φανερά εκνευρισμένη.

«Σεβαστό Κατερίνα, εννοείται πως δεν θα ξαναγίνει αυτό», απάντησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής της.

«Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε το θέμα, σας λέω εγώ ότι δεν ισχύει. Το γείωσα από μόνη μου το θέμα γιατί για να γράφεται στο Χάι δεν θα ισχύει σίγουρα. Γράφουν τέρατα κάθε εβδομάδα», απάντησε λίγο αργότερα την ώρα που βγήκε στον αέρα της εκπομπής ο δικηγόρος της Μαρίας Καρρά.

Δείτε επίσης: «Μου στέλνουν “Κατερίνα με το καλό”» - Η απάντηση της Καινούργιου για τον γάμο της με δικηγόρο

«Κάθε βδομάδα περνάω από ένα περίπτερο και το βλέπω ακόμα και σε κομμωτήρια, εκνευρίζομαι γιατί βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα. Όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην τηλεόραση. Το θεωρώ ανήθικο να παίζει σε οποιαδήποτε εκπομπή και με συγχωρείτε γι’ αυτό που έγινε», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπώντας για το περιοδικό.