«Μια μικρή επικοινωνία υπάρχει! Δεν...» - Οι αποκαλύψεις της Παναγιώταρου στο Πρωινό για τον Σχίζα

«Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μια μικρή επικοινωνία υπάρχει! Δεν...» - Οι αποκαλύψεις της Παναγιώταρου στο Πρωινό για τον Σχίζα

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η επιχειρηματίας κάθισε στο τραπέζι του πάνελ και συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του πολλά ζητήματα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Στάθη Σχίζα.

Το ζευγάρι χώρισε οριστικά με κάποιες εβδομάδας, ωστόσο πρόσφατα έσκασε το unfollow του νικητή του Survivor στην πρώην σύντροφό του, με την ίδια σε δηλώσεις της στην κάμερα να του απαντάει με πολύ αιχμηρά λόγια.

Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, στην εκπομπή την ρώτησαν αν έχουν κάποια επικοινωνία μετά από όλο αυτό, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μάλιστα, να σχολιάζει και τις δηλώσεις του παρουσιαστή σχετικά με την ψυχολογία του Στάθη,

Οι δηλώσεις της Παναγιώταρου για τον Σχίζα

«Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του. Εγώ το ρίχνω στη δουλειά μου. Κρατάω τα συναισθήματα μου. Τα κρατάω για τους φίλους μου, οπότε για αυτό δεν το έχω εκφράσει», είπε μετά την κριτική που δέχτηκε για τον τρόπο που χειρίζεται το χωρισμό της.

«Έχω συνηθίσει λόγω των σόσιαλ να ανεβάζω στιγμές. Μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο. Μου ανεβάζει την διάθεση. Εντάξει δεν θα δείξω και την κάθε γωνία. Υπήρχαν μηνύματα που μου έλεγαν "είναι νωρίς να δείξεις το σπίτι σου". Επειδή κάνω διαφημιστικά, δεν μπορούσα να λέω ψέματα για το σπίτι μου. Πρέπει να κάνω φωτογραφίσεις», είπε σχετικά με την "επίθεση" που δέχτηκε πως έδειξε το καινούργιο σπίτι της λίγες ημέρες μόνο μετά το χωρισμό της (δείτε το σπίτι της).

Έχει επικοινωνία με τον Στάθη Σχίζα; «Μια μικρή επικοινωνία υπάρχει. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Ένα μήνυμα τι κάνεις καλά είσαι. Δεν τσακώνομαι. Πρέπε να συμβεί κάτι ακραίο. Αν έχεις δεθεί με έναν άνθρωπο και έχεις συναισθήματα μου αρέσει να τους κρατάω, όχι να τους διώχνω», εξομολογήθηκε.