«Δυστυχώς τον ανάγκασαν να πνιγεί...» - Κόλαφος ο Μικρούτσικος κατά της ΕΡΤ για την Eurovision

«ο σημαντικό είναι ότι εμείς πληρώνουμε τα λεφτά, ο Έλληνας φορολογούμενο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δυστυχώς τον ανάγκασαν να πνιγεί...» - Κόλαφος ο Μικρούτσικος κατά της ΕΡΤ για την Eurovision

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar, παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπου ρωτήθηκε για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision. Φέτος αποκλειστήκαμε από τον τελικό, με αποτέλεσμα όλοι να ρίξουν ευθύνες στην ΕΡΤ για την επιλογή του 16χρονου Victor.

Εκπρόσωποι του σταθμού, έβγαλαν ανακοίνωση, αναφέροντας τοξικούς όσους έσπευσαν να ασκήσουν κριτική, ενώ όπως έγινε γνωστό σήμερα, μάλλον θα υπάρξει παραίτηση στελέχους μετά το φιάσκο που σημειώθηκε στο Ηνωμένο βασίλειο.

Ο Ανδρέας Μικορύτσικος λοιπόν, ξέσπασε κατά της ΕΡΤ για την Eurovision, λέγοντας:

«Ήταν φωνητικά μέτριος, αγχωμένος, σε ένα κομμάτι στην καλύτερη περίπτωση αδιάφορο. Δεν είχε τίποτα ικανό να εκπροσωπήσει μια χώρα. Και καλό και κακό να ήταν, υπάρχουν κομμάτια που μπορούν να εκπροσωπήσουν, ας ήταν και κακά. Ήταν ένα αδιάφορο κομμάτι για εκπροσώπηση.

Δεν ήταν το κομμάτι για εκπροσώπηση κι ο Βερνίκος ήταν άπειρος 16άρης, τον βάλαμε να κολυμπήσει στα βαθιά, θολά νερά και δυστυχώς τον ανάγκασαν να πνιγεί. Είναι ανεπίτρεπτο πέρα από την τελείως λάθος επιλογή. Είναι σαν να το καταδικάζουν ότι μην σκεφτείς ξανά να ασχοληθείς με την μουσική. Τότε η προετοιμασία και η παραγωγή ήταν για να πηγαίνει ψιλο-άπατη αλλά, αλλάζουν οι διοικήσεις, έρχονται διάφοροι ανευθυνουπεύθυνοι και μας δημιούργησαν το φετινό φαινόμενο. Ποτέ πια τέτοια εκπροσώπηση. Το φετινό ήταν μία καταστρεπτική κι ευνοιοκρατική επιλογή.

Δικαιολόγησαν τα αδικαιολόγητα οι άνθρωποι της ΕΡΤ, μας είπαν τοξικούς όσους ασκήσαμε κριτική. Εγώ ασκώ κριτική προ του αποτελέσματος. Είναι πολλά τα λεφτά, άρα δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Το σημαντικό είναι ότι εμείς πληρώνουμε τα λεφτά, ο Έλληνας φορολογούμενος, άρα μην μας λέτε τοξικούς κι αφουγκραστείτε», είπε.

Σχετικά με το σάλο που δημιουργήθηκε επίσης για το 4 που έδωσε η ελληνική κριτική επιτροπή στην Κύπρο: «Δεν δώσαμε 12 στην Κύπρο και δώσαμε 4 σε μια άξια εκπροσώπηση και να δίνουμε 12 στο Βέλγιο. Αν είναι δυνατόν, οι ειδήμονες βρήκαν εξαιρετικό του Βελγίου. Κι η Φινλανδία ανύπαρκτη που έκφραζε τον παλμό της νεολαίας. Αν δεν ακούς την νεολαία, καλύτερα να κλειστείς τον εαυτό σου καλύτερα κι όχι να βγαίνουν και να μας λένε τοξικούς».