«Η χαρά και η τιμή είναι μεγάλη» - Το σχόλιο της Μπάρκα για την συνεργασία Κιμούλη & Βογιατζάκη

«Θα είναι μια συνεργασία που θα ακουστούν πολλά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η χαρά και η τιμή είναι μεγάλη» - Το σχόλιο της Μπάρκα για την συνεργασία Κιμούλη & Βογιατζάκη

Δηλώσεις στην εκπομπή Πάμε Δανάη έκανε η Σοφία Βογιατζάκη, θέλοντας να μιλήσει για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη. Οι δυο ηθοποιοί συμμετέχουν στην παράσταση "Δωδέκατη νύχτα". Αναφέρθηκε λοιπόν - μεταξύ άλλων - στο γεγονός πως συνεργάζεται μαζί του, παρά της καταγγελίες το ΣΕΗ εις βάρος του από πρώην συναδέλφους του, για άσχημη συμπεριφορά.

Όπως είπε η ίδια, νιώθει μεγάλη χαρά και τιμή για την πρόταση συνεργασίας που της έκανε, καθώς τον θαυμάζει από μικρή ηλικία.

Οι αποκαλύψεις της Βογιατζάκη για τη συνεργασία της με τον Κιμούλη

«Η πρόταση έγινε, κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Κιμούλης. Εμένα η χαρά και η τιμή είναι μεγάλη, γιατί είναι ένας άνθρωπος που τον λατρεύω από 10 χρονών. Έχω φτάσει 52, 40 χρόνια μετά και εξακολουθώ να τον λατρεύω. Είναι μεγάλη η χαρά μου. Τον θεωρώ από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού θεάτρου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη δουλειά.

Όχι μόνο όταν με πήρε τηλέφωνο και τώρα που είμαι στις πρόβες τον ακούω και τον βλέπω, ο τρόπος που μιλαει είναι μαγικός για το θέατρο και όταν σκηνοθετεί. Κάθομαι και τσιμπιέμαι στιγμές, λέω “τώρα το ζω;”. Μόνη μου », εξομολογήθηκε η Σοφία Βογιατζάκη.

Σχετικά με τις καταγγελίες εις βάρος του: «Δεν έχω καμία δεύτερη σκέψη για τους ανθρώπους ποτέ στη ζωή μου εάν δεν τους γνωρίσω η ίδια προσωπικά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που βγάζω συμπεράσματα. Δεν με επηρεάζουν οι γνώμες, γιατί όλοι οι άνθρωποι είμαστε τα πάντα εν δυνάμει. Δεν θα μας βγάλουν όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, δεν θα μας βγάλουν όλοι τον χειρότερό μας εαυτό».

Δείτε επίσης: «Ο Γιώργος ζητάει 450.000 ενώ το ταμείο έχει...» - Η αποκάλυψη για τον Κιμούλη

«Ο κόσμος πιστεύω φυσικά θα αγκαλιάσει την παράσταση. Και η προηγούμενη δουλειά του πήγε καλά, ήταν sold ouy. Ο κόσμος δεν ασχολείται με όλα αυτά, εμείς ασχολούμαστε και οι δημοσιογράφοι. Ο χειρισμός είναι στιγμές στιγμές από εμάς και τις εκπομπές πολύ κακός. Λαμβάνω θετικά σχόλια», συμπλήρωσε για την παράσταση τους.

Το σχόλιο της Μπάρκα

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων της, η Δανάη Μπάρκα πήρε το λόγο και ανέφερε πως η συγκεκριμένα συνεργασία θα συζητηθεί έντονα, λόγω των όσων προηγήθηκαν με το Metto.

Δείτε επίσης: Είχαν φυγαδεύσει τη Ζέτα Δούκα από τον Κιμούλη - Άγνωστο περιστατικό πριν την καταγγελία της ηθοποιού

«Χωρίς να θέλω να πάρω θέση γιατί έχουμε πει ότι δεν παίρνουμε ειδικά εμείς που το έχουμε ζήσει όλο αυτό πιο έντονα, φαντάζομαι ότι θα είναι μια συνεργασία που θα ακουστούν πολλά. Από την μία κάποιος θα πει καλά κάνεις, δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση, μπορεί κάποιος άνθρωπος να δήλωσε και να κατέθεσε μια πληγή του κι αυτό μπορεί να σημαίνει ότι σε κάποιον άλλον δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, αλλά από την άλλη φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν κι άνθρωποι που θα πούνε πως γίνεται με κάποιον άνθρωπο που υπάρχει κάτι εσύ να το ρισκάρεις;»