Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Γιώργος ζητάει 450.000 ενώ το ταμείο έχει...» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού για τον Κιμούλη

«Το ζήτημα είναι γιατί ειπώθηκαν και αν ειπώθηκαν επειδή έπρεπε να ειπωθούν»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Γιώργος ζητάει 450.000 ενώ το ταμείο έχει...» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού για τον Κιμούλη

Το πρωί του Σαββάτου (29/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, μίλησε στην εκπομπή του Mega, για τα νέα του επαγγελματικά βήματα και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε λόγο για την υποψηφιότητα του, στις εκλογές που έρχονται, την κατάσταση που επικρατεί με τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και την δική του οπτική γωνία, ως άνθρωπος του λαού και της τέχνης.

Διαβάστε επίσης: «Ήμασταν στην σκηνή και μου πετούσαν...» - Σοκάρει ο Σπύρος Μπιμπίλας με περιστατικό στο θέατρο

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιώργο Κιμούλη

«Ο Γιώργος Κιμούλης ζητάει από το ΣΕΗ 450.000 ευρώ. Το ΣΕΗ είναι ένα πολύ φτωχό σωματείο και αυτή τη στιγμή έχουμε 30.000 ευρώ στο ταμείο μας. Εμείς θεωρούσε ότι θα κερδιθεί η δίκη και από το σωματείο και από τους ηθοποιούς. Νομίζω ότι ο Γιώργος έχει κάνει ένα μεγάλο λάθος κυνηγώντας τους ηθοποιούς και το σωματείο και νομίζω ότι θα δικαιωθούμε», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Το ζήτημα είναι γιατί ειπώθηκαν και αν ειπώθηκαν επειδή έπρεπε να ειπωθούν. Και αν έπρεπε κάποια πράγματα να διορθωθούν και πιστεύω ότι κάποια διορθώνονται σιγά σιγά», συνέχισε ο ηθοποιός.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στα σχόλια της Βογιατζάκη για τον Κιμούλη

Το πρωί της Τρίτης (24/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, που πρόσφατα βγήκε και διαδήλωσε για τα δικαιώματα των καλλιτεχνών στον χώρο της υποκριτικής (δείτε εδώ φωτογραφίες από την διαδήλωση) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Mega, για τις δηλώσεις την Σοφίας Βογιατζάκη, κάτι που τον έκανε έξαλλο και βγήκε εκτός εαυτού.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος κατηγορήθηκε για κακοποιητική συμπεριφορά στα πλαίσια του Metoo, ωστόσο ο νόμος έχει κρίνει για εκείνον, αφού σήμερα εργάζεται κανονικά (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Αθερίδη για τον Κιμούλη, που προκάλεσαν ντόρο).

Η Βογιατζάκη αν και δεν έχει συνεργαστεί μαζί του τον αξιολογεί με βάση το ταλέντο του και τη μέχρι σήμερα δράση του στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο.

«Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, με την έννοια ότι θεωρώ ότι είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός. Οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται πρέπει να μιλάνε, είμαστε πάντα με τους ανθρώπους που δέχονται την κακοποίηση και πρέπει να το σταματάμε.

Τα κακώς κείμενα πρέπει να τα διορθώνουμε μέσα στην οικογένεια και όχι να βγάζουμε την οικογένεια βούκινο στα κανάλια. Δεν είναι αυτός ο τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα, αλλά η δικαιοσύνη που το έχει αναλάβει. Είναι τρομακτικό άνθρωποι να βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και άλλοι άνθρωποι να πηγαίνουν να τους δίνουν μια κλωτσιά για να πανσέ παρακάτω», είχε πει η Σοφία Βογιατζάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναρωτήθηκε αν η Σοφία Βογιατζάκη έχει πάρει είδηση για το τι έχουν καταγγείλει τόσες πολλές συναδέλφισσές της.

«Κάποιος ηθοποιός θέλει να εκφράσει την αμέριστή του συμπάθεια προς έναν από αυτούς που έχουν καταγγελθεί. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός, η κυρία Βογιατζάκη, που ούτε καν είναι στο σωματείο γραμμένη δεν έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει τόσες πολλές συναδέλφισσές της;», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να προσβάλει τις συναδέλφους της που έχουν καταγγείλει για συγκεκριμένους λόγους τον κύριο Κιμούλη, ο οποίος κατά τα άλλα, είναι ένας πολύ σημαντικός ηθοποιός, όπως λέει και η κυρία Βογιατζάκη».