«Σιγά μην πάρει και την άδεια! Λες και άκουγα να μιλάει...» - Έξαλλη η Χατζίδου με τα σχόλια της Σπανού για την Παναγιώταρου

«Δεν το πιστεύω ότι άκουσα από το στόμα της να κατακρίνει μία άλλη γυναίκα και να λέει...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σιγά μην πάρει και την άδεια! Λες και άκουγα να μιλάει...» - Έξαλλη η Χατζίδου με τα σχόλια της Σπανού για την Παναγιώταρου

Τις δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι (δείτε εδώ) και της Ελισάβετ Σπανού (δείτε εδώ) που έγιναν πρόσφατα και προκάλεσαν αντιδράσεις σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 17/5 η Ελένη Χατζίδου και η παρέα της εκπομπής Breakfast@Star.

Συγκεκριμένα, οι δύο πρώην παίκτριες του Survivor ρωτήθηκαν για τον πρόσφατο χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα.

Στο πλευρό της Παναγιώταρου η Χατζίδου

«Κατ’ αρχάς, έχω μία τεράστια απορία: γιατί ρωτήθηκαν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η Ελισάβετ Σπανού για τον χωρισμό του Στάθη και της Αλεξάνδρας; Και φίλοι να είναι με τον Στάθη, δεν το πιστεύω ότι άκουσα από το στόμα της Ελισάβετ Σπανού να κατακρίνει μία άλλη γυναίκα και να λέει ότι μετά τον χωρισμό ανέβασε φωτογραφίες με κούτες ημίγυμνη. Σιγά μην πάρει και την άδεια! Λες και άκουγα να μιλάει η θεία μου η… κάτσε μην προσβάλλω και τη θεία μου», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

«Οι απαντήσεις ήταν εκτός τόπου και χρόνου, άσχετα τα σχόλια. Είναι αιχμηρές χωρίς λόγο», σχολίασε από την πλευρά του ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Τι απάντησε από την πλευρά της η Παναγιώταρου για τα σχόλια των 2 γυναικών και την σχέση της με τον Σχίζα

«Ο καθένας μπορεί να περνά έναν πόνο κι έναν χωρισμό, όπως αυτός θέλει».

Σε ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα, ανέφερε: «Στην ζωή όλα είναι πιθανά, αυτήν την στιγμή δεν είμαστε μαζί. Είμαστε καλά, δεν είμαστε τσακωμένοι. Πάντα κρατώ μόνο τα καλά. Είχε πάρει έκταση, τώρα πια τελείωσε. Η ζωή συνεχίζεται. Δεν υπάρχουν άσχημες σχέσεις κι είμαστε μια χαρά».