Ιωάννα Τούνη: Αγκαλιά με τον μπέμπη της την ώρα του θηλασμού - Η αλήθεια πίσω από την φωτογραφία

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη είναι πλήρως αφοσιωμένη στην φροντίδα του γιου της και οπουδήποτε κι αν πηγαίνει, ό,τι κι αν κάνει, πάντα έχει δίπλα της το μωρό της για να μπορεί να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του. Τα πρωινά τους, όμως, ξεκινούν με αγκαλιές στο κρεβάτι, μαζί με τον μπαμπά του μπέμπη, Δημήτρη Αλεξάνδρου, και έπειτα ξεκινούν οι δουλειές του σπιτιού και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις (δείτε εδώ το τρυφερό βίντεο με τις φωνούλες του μωρού).

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις, ωστόσο, γίνονται πολλά διαλείμματα ώστε η νέα μανούλα να θηλάσει το μωρό της. Σήμερα, μάλιστα, Πέμπτη 18/5, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την ιερή αυτή στιγμή και όσο ο "νουνίτο" έπινε το γάλα του, εκείνη χαμογελούσε στην κάμερα απολαμβάνοντας τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Το δημοσιοποίησαν μία μέρα μετά τα γενέθλιά του - Άσχημα νέα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη

Η στιγμή του θηλασμού της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της

Ιωάννα Τούνη θηλασμός

Έπειτα, βέβαια, δημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε τι συμβαίνει πραγματικά μετά τον θηλασμό, εξηγώντας πως ο μικρός καταλήγει πάντα να βγάζει "γουλίτσες" και να κάνει εμετό, που είναι και ο λόγος για τον οποίο η ίδια δεν έχει όρεξη να ντύνεται τόσο καλά πάντα, αφού καταλήγει στην ίδια κατάσταση.

Το συγκινητικό βίντεο αγκαλιά με το μωρό της για την γιορτή της μητέρας

Η γιορτή της μητέρας είναι αφιερωμένη φυσικά σε όλες τις μητέρες, στη μητρότητα, στους μητρικούς δεσμούς και στην επιρροή των μητέρων στη κοινωνία συνολικά. Φέτος λοιπόν, γιορτάζαν πολλές μανούλες της ελληνικής showbiz, καθώς το 2022 και το 2023 είχαμε πολλές γέννες. Ανάμεσα τους και η Ιωάννα Τούνη.

Ο μπέμπης της, καρπός του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ήρθε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της επιχειρηματία. Συγκεκριμένα, λίγο μετά το θάνατο της μαμάς της η οποία έδινε "μάχη" με τον καρκίνο.

Σήμερα, με αφορμή την γιορτή, η Ιωάννα Τούνη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχηθεί σε όλες τις μανούλες.

«Καλημέρα χαρούμενη ημέρα της μητέρας σε όλες τις μανούλες εδώ πέρα τις συμπεθέρες μου. Μην ξεχάσεις σήμερα να πεις χρόνια πολλά στην μαμά σου θα σε σκοτώσω κακομοίρα μου, γιατί μου λείπει πολύ η μανούλα μου και φέτος είναι η πρώτη χρονιά που είμαι εγώ μανούλα χάρη στο νουνιτάκι μου. Μανούλες μου, χρόνια πολλά σας αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο αγκαλιά με το μωράκι της.

Να σημειωθεί πως στις 13/5, μια ημέρα πριν την γιορτή της μητέρας, είχε τα γενέθλια του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - δείτε την τρυφερή ανάρτηση που έκανε για να του ευχηθεί.