«Συγγνώμη που το λέω, αλλά ήθελα μία πιο αντρίκια απάντηση» - Το αιχμηρό σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Συγγνώμη που το λέω, αλλά ήθελα μία πιο αντρίκια απάντηση» - Το αιχμηρό σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Το πρωί της Πέμπτης 18/5 ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ένας από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε, όμως, είναι και αυτό της υπόθεσης Γεωργούλη, με τον ίδιο να μην θέλει να μιλήσει τόσο για τα συναισθήματα του θύματος που κατέθεσε την καταγγελία (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Αυτό, λοιπόν, είναι κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία άκουσε μετά από λίγο το απόσπασμα. Γι' αυτό και θέλησε να εξηγήσει στον αέρα του Super Κατερίνα πως περίμενε κάτι περισσότερο και πιο ανθρώπινο από εκείνον.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την απάντηση του Ανδρουλάκη για την υπόθεση Γεωργούλη

«Στο πρώτο κομμάτι της ερώτησης, σχετικά με το ποια είναι σήμερα η ψυχολογία της Ελένης Χρονοπούλου, επειδή ακριβώς κατεβαίνει υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, περίμενα από τον κύριο Ανδρουλάκη μία πιο υποστηρικτική στάση και απάντηση. Προς Θεού, για να καταλάβετε τι εννοώ, όχι να πει: φωνάξτε τη να σας πει η ίδια ποια είναι η ψυχολογία της, γιατί ξέρουμε ότι δεν θα βγει πουθενά. Θα περίμενα να τη στηρίξει λίγο πιο έντονα, πιο ανθρώπινα. Ήθελα μία πιο αντρίκια απάντηση. Συγγνώμη που το λέω, χωρίς παρεξήγηση, με όλο τον σεβασμό στον κύριο Ανδρουλάκη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Και ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμπλήρωσε: «Από τη στιγμή που γνωρίζαμε ότι πάει για πρώτο όνομα στο Επικρατείας και ότι είναι πολύ κοντά στον κύριο Ανδρουλάκη, τελικά δεν μπήκε σε εκλόγιμη θέση. Σημαίνει ότι κάτι κουβέντιασαν και ενδεχομένως η ίδια να μη μπόρεσε να ανταποκριθεί. Έπρεπε όμως να κάνει μία τοποθέτηση», με την ίδια να συμφωνεί.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Ανδρουλάκης: «Ήρθαν στο φανάρι τέσσερις τύποι και μου έβαλαν ένα γυαλί στην μασχάλη για να...»