«Γιατί δε μιλάς εκεί, μεγάλε; Και βρίσκεις το...» - Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Άρη Πορτοσάλτε

«Μόνο που δεν άκουσα το "Βρώμικο Ψωμί"… αλλά γιατί να το ακούσω; Άμα το τρως…»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Γιατί δε μιλάς εκεί, μεγάλε; Και βρίσκεις το...» - Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Άρη Πορτοσάλτε

Το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε για την Άντζυ Σαμίου σχολίασαν στον αέρα του Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Κατερίνα Καινούργιου. Αφορμή στάθηκε η ειρωνική τοποθέτηση του δημοσιογράφου και η αποκάλυψη για την παράταξη του ανήκει.

Ο δημοσιογράφος συγκεκριμένα, στο πλατό της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ, αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια είναι ΣΥΡΙΖΑ - δείτε τον τρόπο που το σχολίασε.

Τα σχόλια Καινούργιου - Μικρούτσικου για τον Πορτοσάλτε

«O κύριος Πορτοσάλτε δεν νομίζω πως είναι ΣΥΡΙΖΑ. Το είπε ειρωνικά. Θα ήθελα από τους δημοσιογράφους των ενημερωτικών εκπομπών να μην καταλαβαίνω τόσο εύκολα την παράταξή τους. Πειράζει;», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλω κάτι στον κύριο Άρη Πορτοσάλτε. Του έκανε εντύπωση το σχόλιο της κυρίας Σαμίου. Έπρεπε να σχολιάσει όμως ότι χθες που μίλησε στο Σύνταγμα ο κύριος Κουτσούμπας, συγκινήθηκα πραγματικά - όχι γιατί είναι αδερφός μου - έκλεισε με απόσπασμα ενός λόγου του αδερφού μου, και μετά με Μίκη Θεοδωράκη. Αυτός είναι πολιτισμός και εκεί ας μπορέσει να κουνηθεί, που μου πιάνει την Άντζυ τώρα με βάση ενός τραγουδιού. Γιατί δε μιλάς εκεί, μεγάλε; Και βρίσκεις το «Πιο χαμηλά» δήθεν για να κεντήσεις; Αλλά... αυτοί είστε», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Τα κριτήρια, τον λόγο και τον τρόπο του καθενός να τον κρίνουμε. Ξαφνικά η κυρία Μποφίλιου στην πυρά, ενώ ο κύριος Σαββόπουλος... τον υμνούσε το πρωί. Μόνο που δεν άκουσα το "Βρώμικο Ψωμί"... αλλά γιατί να το ακούσω; Άμα το τρως... Μουσικά μιλάω πάντα», συμπλήρωσε.

Να σημειώσουμε πως κόντρα είχε ξεσπάσει και πριν λίγους μήνες ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Άρη Πορτοσάλτε. Αφορμή οι δηλώσεις του δημοσιογράφου μετά την τραγωδία στα Τέμπη που άφησε πίσω της 57 νεκρούς και δεκάδες ανθρώπους με εφιάλτες - δείτε τι είχε συμβεί.