«Η Άντζυ Σαμίου είναι δικιά μας, είναι ΣΥΡΙΖΑ όλο και πιο χαμηλά» - "Κόλαφος" ο Άρης Πορτοσάλτε

Η ατάκα που προκάλεσε αντιδράσεις στον αέρα του ΣΚΑΙ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η Άντζυ Σαμίου είναι δικιά μας, είναι ΣΥΡΙΖΑ όλο και πιο χαμηλά» -

Το πρωί της Πέμπτης 18/5 στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Σήμερα, την ώρα που η συζήτηση για την πολιτική και τις εκλογές είχε ξεκινήσει ήδη, ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε μία αναφορά σε δύο τραγουδίστριες. Ο λόγος για την Άντζυ Σαμίου και την Νατάσα Μποφίλιου.

Η πρώτη, πολύ πρόσφατα είχε πραγματοποιήσει μία ανάρτηση σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως θέλει να τον δει να αναλαμβάνει την θέση του πρωθυπουργού, χρησιμοποιώντας έντονους χαρακτηρισμούς, με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις να είναι πολλές (δείτε εδώ την ανάρτησή της), ενώ η δεύτερη πριν από λίγο διάστημα είχε βρεθεί στο στόχαστρο μετά από ένα ταξίδι που έκανε στο Λονδίνο και μερικές φωτογραφίες που τράβηξε εκεί, οι οποίες για κάποιους φαίνεται πως έρχονται σε αντίθεση με τα πολιτικά της πιστεύω (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Η ατάκα "κόλαφος" του Άρη Πορτοσάλτε για την Σαμίου και την Μποφίλιου

«Από την κυβέρνηση των προοδευτικών πήγαμε στην κυβέρνηση ανοχής, δηλαδή, τα σκαλιά κατέβαιναν που λέει και η Άντζυ. Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά που λέει και η Άντζυ που είναι δικιά μας. Η Άντζυ Σαμίου είναι δικιά μας, είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι ΣΥΡΙΖΑ όλο και πιο χαμηλά», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ακούμε και Νατάσσα Μποφίλιου και Άντζυ Σαμίου. Δεν είναι στο βουνό, δεν έχει κάνει αντάρτικο;»,

Αυτή είναι η σύζυγος του δημοσιογράφου

Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι Έλληνας δημοσιογράφος, διευθύνων σύμβουλος του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ 100.3 και του τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΪ. Είναι δημοσιογράφος από το 1984.

Το 1989 ξεκίνησε να εργάζεται σε εφημερίδες. Στη συνέχεια έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΚΑΪ 100.3. Από το 1991 παρουσιάζει δελτία ειδήσεων στο ραδιόφωνο, όπου έχει δική του ραδιοφωνική εκπομπή. Επίσης, συμμετέχει ως σχολιαστής σε δελτία ειδήσεων του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ. Ήταν επίσης ο συντονιστής του προγράμματος 1821: Η γέννηση ενός έθνους κράτους (2011) στο ΣΚΑΪ.

O Άρης Πορτοσάλτε είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Δέσποινα Κουτσομητροπούλου και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη. Δεν συνηθίζουν να κάνουν πολλές δημόσιες εμφανίσεις μαζί αφού έχουν αποφασίσει από κοινού να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr κάποιες φορές τους έχει απαθανατίσει.

Γνωστή δημοσιογράφος - Αυτή είναι η σύζυγος του Άρη Πορτοσάλτε (Σπάνιες φωτογραφίες)

Γνωστή δημοσιογράφος - Αυτή είναι η σύζυγος του Άρη Πορτοσάλτε (Σπάνιες φωτογραφίες)

Γνωστή δημοσιογράφος - Αυτή είναι η σύζυγος του Άρη Πορτοσάλτε (Σπάνιες φωτογραφίες)

Υπενθυμίζουμε πως το όνομά του τις τελευταίες ημέρες ακούγεται πάρα πολύ κι όχι για καλό σκοπό. Οι δηλώσεις που είχε κάνει μετά την τραγωδία στα Τέμπη (δείτε εδώ τι είχε πει) έχουν εξαγριώσει διάσημους και μη...