«Με έχεις χαμηλής νοημοσύνης και...» - Πυρ και μανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε πάνω στην Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με έχεις χαμηλής νοημοσύνης και...» - Πυρ και μανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε πάνω στην Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα

Το πρωί της Πέμπτης 18/5 ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε μία δήλωση σχετικά με την Άντζυ Σαμίου, τον Αλέξη Τσίπρα και την Νατάσα Μποφίλιου, η οποία ήταν αρκετά αιχμηρή και προκάλεσε αντιδράσεις (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε). Το απόσπασμα, μάλιστα, έπαιξε και στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, λίγο αργότερα, και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε έντονα μπροστά στην κάμερα (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η Κατερίνα Καινούργιου, όμως, πήρε στη συνέχεια τον λόγο και θέλησε να τονίσει πως δεν θεωρεί σωστό το να προβάλλουν οι δημοσιογράφοι τόσο "ανοιχτά" τις προθέσεις του και τις προτιμήσεις τους όσον αφορά την πολιτική και τα κόμματα που στηρίζουν και για να ελαφρύνει το κλίμα θέλησε να κάνει μία πλάκα στον συνάδελφό της, ο οποίος ωστόσο δεν το πήρε πολύ καλά.

Ένταση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα του ALPHA

Κατερίνα Καινούργιου: Όλοι ξέρουμε τι ψηφίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ανδρέας Μικρούτσικος: Γιατί κάθε φορά που κάνεις πλάκα μου λες "πλάκα κάνω";

Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί με κοίταξες αυστηρά.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχεις χαμηλής νοημοσύνης και δεν καταλαβαίνω πότε κάνεις πλάκα;

Κατερίνα Καινούργιου: Όχι απλά με κοίταξες αυστηρά, αλλά και για να μην παρεξηγηθεί.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είμαι αυστηρός με όλους σήμερα γενικότερα, με εσάς και με τον εαυτό μου. Το ξέρετε από το διάλειμμα που έβαλα τις φωνές.

Κατερίνα Καινούργιου: Ωραία! Απλά, επειδή εγώ σέβομαι και εσένα αλλά και του ανθρώπους που έχουν μια πορεία και μια ηλικία, δεν θέλω να παρεξηγηθώ στον τηλεοπτικό αέρα και για αυτό τοποθετήθηκα.