«Ήξερα κάποια άλλη σχέση της...» - Η αποκάλυψη της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για την νέα σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη

«Η Αλεξάνδρα δούλευε σε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήξερα κάποια άλλη σχέση της...» - Η αποκάλυψη της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για την νέα σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη

Μετά τον χωρισμό του με την Δέσποινα Βανδή ο Ντέμης Νικολαΐδης έφτιαξε ξανά τη ζωή του με την Φανή Σπυριδάκη, ωστόσο η σχέση τους δεν κράτησε πολύ, αφού λίγους μήνες αργότερα ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους. Παρόλα αυτά, ο πρώην ποδοσφαιριστής φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στα μάτια μιας άλλης γυναίκας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας (δείτε την πρώτη τους κοινή εμφάνιση εδώ).

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Νικολαϊδου, η οποία τυχαίνει να είναι γνωστή με την Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία ήταν καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης 18/5. Το ξανθό μοντέλο, λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί με τους δημοσιογράφους της εκπομπής όσα γνωρίζει για την νεαρή, εξηγώντας που δουλεύει, κάνοντας παράλληλα και κάποιες αποκαλύψεις για τις προηγούμενες σχέσεις της.

Η αποκάλυψη της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για τη νέα σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη

«Την γνωρίζω, δεν είμαστε φίλες φίλες. Την γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια την Αλεξάνδρα, έχουμε συνεργαστεί κιόλας. Η Αλεξάνδρα δούλευε σε εταιρείες με ρούχα, οπότε λόγω και του modeling πιο παλιά είχαμε συνεργαστεί και είχαμε κάνει κάτι φωτογραφίσεις μαζί. Δούλευε στις εταιρείες με τα ρούχα σαν μάνατζερ», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Την συμπαθώ πάρα πολύ, είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, ευγενική. Αν ισχύουν αυτά δεν ξέρω. Δεν ξέρω πόσο καιρό είναι με το Ντέμη Νικολαΐδη, κι εγώ το διάβασα πριν μερικές ημέρες. Ήξερα κάποια άλλη σχέση της, γιατί είναι πολλά τα χρόνια. Δεν είναι γνωστή η σχέση. Αν είναι ζευγάρι με τον Ντέμη Νικολαΐδη μου αρέσουν, είναι πολύ ωραίο ζευγάρι».

Η ατάκα του Παπανώτα για τον Μπισμπίκη και τη νέα σύντροφο του ποδοσφαιριστή

Στον αέρα του Happy Day το πρωί της Πέμπτης 18/5 σχολιάστηκε η είδηση για το νέο ειδύλλιο τόσο από την παρουσιάστρια όσο κι από το πάνελ αυτής.

«Το βέβαιο είναι ότι έχει ξανανιώσει ο άνθρωπος. Δηλαδή αυτά τα κιλάκια που έχασε η καλή συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον έχουν ανανεώσει είναι σα να τον βλέπεις στα 30 του. Νομίζω ότι πρώτα έρχεται η αλλαγή μέσα σου, σταμάτησε τις καταχρήσεις που ανέφερε, τις κακές συνήθειες, άρχισε την γυμναστική, βρήκε την καλή του διάθεση και μετά νομοτελειακά βρίσκεις και την ωραία σύντροφο», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου:

«Δεν ξέρω μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης και της φωτογραφίας πόσο θα αντέξει γιατί βλέπουμε πως κάθε φορά που τις βλέπουμε τις στέλνει».

Στη συνέχεια με αφορμή ένα εξώφυλλο περιοδικού που είχε βάλει τον τίτλο «Μαχαιριά» αναφερόμενο στην Δέσποινα Βανδή και τη νέα αρχή του Ντέμη ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Όταν έχεις τον μαντράχαλο που αραδιάζει όλα τα Γαλλικά στο γήπεδο τι σε νοιάζει αν ο άλλος...», με τους συναδέλφους της να αντιδρούν ο καθένας με τον τρόπο του όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω: