Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν μπορεί οι συνταξιούχοι να μην έχουν να φάνε ένα γιαούρτι και να έχεις προτεραιότητα το Tik Tok»

Κατά των υπόλοιπων πολιτικών αρχηγών

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν μπορεί οι συνταξιούχοι να μην έχουν να φάνε ένα γιαούρτι και να έχεις προτεραιότητα το Tik Tok»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/5, με στόχο να μιλήσει για το κόμμα του, που δεν είναι άλλο από το ΠΑΣΟΚ, για την ζωή του, αλλά και για φλέγοντα ζητήματα όπως είναι η υπόθεση Γεωργούλη (δείτε εδώ την τοποθέτησή του).

Απάντησε, λοιπόν, "ανοιχτά" για τον λόγο που θεωρεί πως τον παρακολουθούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ο ίδιος "άνοιξε πυρ" κατά των πολιτικών που δεν επικεντρώνονται στο να εξηγήσουν όσα σκοπεύουν να κάνουν ως πρωθυπουργοί, αλλά ανεβάζουν βιντεάκια στο Tik Tok. Μάλιστα, έκανε και μία αναφορά στην οικογένειά του, τον γιο του, αλλά και στον τρόπο που περνά τον χρόνο του στο σπίτι.

Η συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη

«Πώς θα συγκυβερνήσω με τον Μητσοτάκη όταν λέει ότι έχω εμμονή μαζί του, ενώ αυτός με παρακολουθεί;», ήταν η ερώτηση που έθεσε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή μόλις εκείνη τον ρώτησε εάν θα μπορούσε να "ενωθεί" με τον αντίπαλό του, ενώ σχετικά με την παρακολούθησή του εξήγησε: «Με παρακολουθούσαν γιατί δεν με ήθελαν για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ».

Διαβάστε επίσης: «Συγγνώμη που το λέω, αλλά ήθελα μία πιο αντρίκια απάντηση» - Το αιχμηρό σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Όσον αφορά στο γεγονός πως δεν έχει Tik Tok, όπως έχουν οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί που είναι και πολύ ενεργοί, επισήμανε: «Η προεκλογική εκστρατεία είναι να πεις πράγματα που θα κάνεις. Καλά είναι κι αυτά, αλλά είναι too much. Δεν μπορεί να έχεις καταργήσει το ΕΚΑΣ, οι συνταξιούχοι να μην έχουν να φάνε ένα γιαούρτι και να έχεις προτεραιότητα το Tik Tok».

Σε άλλο σημείο, δήλωσε για τον γιο του: «Προσπαθούμε να περνάμε χρόνο μαζί όσο χρόνο έχουμε. Δηλαδή, προτεραιότητα είναι το παιδί, απλά οι ρυθμοί και οι ανάγκες μειώνουν τον χρόνο αυτό, όμως προσπαθούμε να είναι ποιοτικός και γεμάτος».

Και κατέληξε λέγοντας πως δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του και η τελευταία σειρά που παρακολούθησε είναι οι "Απαράδεκτοι".