Μουτρωμένος ο Ουγγαρέζος: «Μήπως τα κάνεις αυτά γιατί έστειλα φιλάκια στον Λιάγκα;» - "Χαμός" με την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA

«Όταν του τα έστειλες πρέπει να χοροπήδαγε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μουτρωμένος ο Ουγγαρέζος: «Μήπως τα κάνεις αυτά γιατί έστειλα φιλάκια στον Λιάγκα;» -

Το πρωί της Πέμπτης 18/5 η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και έστειλε τα φιλιά της στον Γιώργο Λιάγκα με εκείνον να της απαντάει με πολύ καλή διάθεση και τρυφερότητα (δείτε εδώ το σκηνικό). Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλατό της δικής της εκπομπής στο MEGA και παρατήρησε κατά την έναρξη πως η διάθεση του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήταν λίγο πεσμένη (δείτε εδώ γιατί και η Μενεγάκη δεν ξεκίνησε πολύ χαρούμενη την εκπομπή).

Τότε άρχισε να τον "πειράζει" λέγοντάς του πως ίσως φταίει που έστειλε φιλιά στον πρώην συνεργάτη του, με εκείνον να ξεσπά σε γέλια και να τον μιμείται, κάνοντας και τους υπόλοιπους να "λυθούν από τα γέλια.

Η ξεκαρδιστική ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στον Ουγγαρέζο για τον Λιάγκα

Ελένη Μενεγάκη: Δημητράκη μου, αυτό ήθελα να σου πω. Εδώ σήμερα είσαι ήσυχος. Κάποιος σε έχει πειράξει, κάτι γίνεται. Και μπαίνεις μέσα και λέω "Παναγία μου, τι του κάνουνε; Πως χοροπηδάει σαν κατσίκι; Τι άλλος ρυθμός είναι αυτός;".

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Είμαι στα down μου, Ελένη;

Ελένη Μενεγάκη: Ποιος σε πείραξε;

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν μπορώ τώρα.

Ελένη Μενεγάκη: Μήπως τα κάνεις αυτά γιατί έστειλα φιλάκια στον Λιάγκα; Είσαι λίγο παραξενιάρης, δηλαδή μπορεί να σε πειράξει κάτι που δεν το έχουμε καταλάβει.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Σαν να τον βλέπω. Όταν του τα έστειλες πρέπει να χοροπήδαγε.

Ελένη Μενεγάκη: Δεν τον "πιάνω" πότε τσαντίζεται και πότε κάνει πλάκα. Έφευγα χθες και έπεσα πάνω στην κάμερα και λέω κι εγώ, τελευταίοι φεύγουμε, ποιον να περιμένουν; Λέω ας τους χαιρετήσω, δεν θα βγει κανείς από μέσα. Και όταν είδα ΑΝΤ1, λέω ποιον σκέφτομαι, τον Γιώργο σκέφτομαι, τον συμμαθητή μου, το τρελοδίδυμο σκέφτομαι που του τη βαράει μόνος του.