«Είναι ιδιοφυΐα στα fake news! Τον συγχαίρω γιατί...» - Η αιχμηρή απάνηση της Άντζυς Σαμίου στον Άρη Πορτοσάλτε

H αντίδραση της στο σχόλιο του για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι ιδιοφυΐα στα fake news! Τον συγχαίρω γιατί...» - Η αιχμηρή απάνηση της Άντζυς Σαμίου στον Άρη Πορτοσάλτε

Την αιχμηρή απάντηση της στον Άρη Πορτοσάλτε έδωσε η Άντζυ Σαμίου στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Σήμερα, την ώρα που η συζήτηση για την πολιτική και τις εκλογές είχε ξεκινήσει ήδη, έκανε μία αναφορά στην τραγουδίστρια σχετικά με την ψήφο της (δείτε εδώ τι είπε).

Μάλιστα, το σχόλιο του έφερε τις αντιδράσεις του Super Κατερίνα και συγκεκριμένα του Ανδρέα Μικρούτσικου που είπε μεταξύ άλλων «Του έκανε εντύπωση το σχόλιο της κυρίας Σαμίου. Έπρεπε να σχολιάσει όμως ότι χθες που μίλησε στο Σύνταγμα ο κύριος Κουτσούμπας, συγκινήθηκα πραγματικά - όχι γιατί είναι αδερφός μου - έκλεισε με απόσπασμα ενός λόγου του αδερφού μου, και μετά με Μίκη Θεοδωράκη. Αυτός είναι πολιτισμός και εκεί ας μπορέσει να κουνηθεί, που μου πιάνει την Άντζυ τώρα με βάση ενός τραγουδιού. Γιατί δε μιλάς εκεί, μεγάλε; Και βρίσκεις το «Πιο χαμηλά» δήθεν για να κεντήσεις; Αλλά... αυτοί είστε», δείτε εδώ αναλυτικά.

Η απάντηση της Άντζυς Σαμίου στον Άρη Ποτοσάλτε

Η Άντζυ Σαμίου ξεκαθάρισε πως δεν πολιτεύεται απλά ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο δημοσιογράφος είναι ιδιοφυϊα των fake news.

«Ο κύριος Πορτοσάλτε είναι ιδιοφυΐα όσον αφορά στα fake news. Τον συγχαίρω γιατί η μόνη αλήθεια που τον έχω ακούσει να λέει μέχρι σήμερα είναι να λέει ότι η Άντζυ Σαμίου είναι ΣΥΡΙΖΑ. Τι θα πει από παλιά; Πόσο παλιό είναι το ΣΥΡΙΖΑ; Νομίζω ότι ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και ακούει... Έχει και κρίση. Ελπίζω στην σωστή κρίση του κόσμου για να καταλάβει ποιοι τον κοροϊδεύουν, ποιοι τον παραπλανούν και ποιοι του λένε την αλήθεια. Και θέλω να πιστεύω στην κρίση του κόσμου.».

«Δεν πολιτεύομαι, εγώ απλώς ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πολιτεύομαι γιατί δεν υπάρχει λόγος να πολιτευτώ. Αν βέβαια γίνει κάποια στιγμή, αν τύχει, αν μπορέσω κάποια στιγμή να προσφέρω, θα το σκεφτώ. Ποτέ δεν βάζω το απόλυτο όχι σε αυτό. Όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που σκέφτομαι», δήλωσε η τραγουδίστρια.