Έπιασε φωτιά η σκηνή την ώρα που τραγουδούσαν - Απίστευτο περιστατικό με Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργο Κακοσαίο (Βίντεο)

Η αντίδραση των ίδιων και του κοινού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έπιασε φωτιά η σκηνή την ώρα που τραγουδούσαν - Απίστευτο περιστατικό με Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργο Κακοσαίο (Βίντεο)

Αντιμέτωποι με ένα πολύ ξαφνικό περιστατικό ήρθαν το βράδυ της Παρασκευής (19/05) κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους Νατάσα Θεοδωρίδου και του Γιώργος Κακοσαίος σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, την ώρα που οι δύο τραγουδιστές ήταν στη σκηνή, ξαφνικά πήρε φωτιά μία λάμπα που βρισκόταν στην οροφή. Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν αρκετά ψύχραιμη και αντέδρασε άμεσα, ζητώντας από τους μουσικούς να σταματήσουν και να απομακρυνθούν από το σημείο.

Φυσικά, ήρθαν αμέσως και οι υπεύθυνοι ασφαλείας του καταστήματος και έσβησαν την φωτιά με πυροσβεστήρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το πρόγραμμα διακόπηκε για λίγα λεπτά, ωστόσο λίγο αργότερα η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος συνέχισαν το πρόγραμμα τους.

Διαβάστε επίσης: Τους κοιτούσε όλο το μαγαζί - Ο Γιώργος Κακοσαίος σε τρυφερά τετ α τετ με την σύντροφό του στα μπουζούκια

Η στιγμή που πιάνει φωτιά το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσαν Θεοδωρίδου και Κακοσαίος

Πού εμφανίζονται και ποιες μέρες

Barbarella Live Party

21 Απριλίου 2023 – 20 Μαΐου 2023

H κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, εμφανίζεται στη σκηνή του Barbarella Live Party κάθε Παρασκευή και Σάββατο και μας χαρίζει μαγικές βραδιές, με τις τεράστιες επιτυχίες της, όπως μόνο εκείνη ξέρει! Μαζί της ο ταλαντούχος Γιώργος Κακοσαίος, που ήδη έχει αγαπηθεί από το κόσμο και έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις!